Monaco er til oktober i år vært for InVoyage-messen, der sætter fokus luksusdelen indenfor møde- og eventbranchen. Her et af de mange udsigtspunkter i Monaco med et smukt kig udover Middelhavet. Foto: Henrik Baumgarten.

Luksusmesse for MICE-branchen rykker til Monaco

2019-udgaven af InVoyage-messen, der henvender sig til luksusdelen indenfor møder og events, afvikles i år i Monaco i samarbejde med Monaco Government Tourist & Convention Authority.

InVoyage beskriver sig som det førende internationale event indenfor luksusdelen af MICE-området (Meetings, Incentives, Conferences og Events) – i år har arrangørerne henlagt messen til fyrstendømmet Monaco, hvor eventen afvikles fra 6. til 9. oktober i samarbejde med Monaco Government Tourist & Convention Authority.

Det bliver sjette udgave af den årlige InVoyage, og messen samler ifølge arrangørerne leverandører og varemærker indenfor luksusafdelingen i rejsebranchen. Konceptet er de på InVoyage kan møde eventplanlæggere og indkøbere, der netop efterspørger produkter fra den øverste hylde.

Selve InVoyage holdes på flere lokationer i Monaco, Hotel Hermitage Monte-Carlo og Hotel de Paris Monte-Carlo samt det nye konferencecenter One Monte-Carlo. Selve det praktiske program omkring InVoyage bliver tilrettelagt i samarbejde med det lokale incomingbureau CMX Event Management, oplyser arrangørerne.

Glæder os til Monaco
Richard Joslin, direktør og medgrundlægger af InVoya, siger i pressemeddelelse: ”Vi glæder os til at bringe InVoyage til Monaco i år; vi har i flere måneder været i tæt dialog med Monaco Tourist Authority og deres partnere.”

Og Stephan Degueurce-Roberge, den administrerende direktør for netop Monaco Tourist Authority, siger i pressemeddelelsen: ”Jeg er sikker på, at InVoyage vil være det perfekte match for vores destination og sammen med alle vores partnere her i Monaco glæder vi os til at byde InVoyage velkommen til det nyligt udvidede Hotel de Paris og konferencecentret One Monte-Carlo.

Event går på skift
Sidste år blev InVoyage holdt på hotellet Waldorf Astoria in Ras Al Khaimah, et af de syv medlemmer af De forenede arabiske Emirater, UAE.

Det to dage lange event i Ras Al Khaimah, eller RAK som emiratet kaldes i daglig tale, havde tilmelding fra 220 deltagere, der blandt andet mødte leverandører fra varemærker som Belmond, Silversea, Rosewood, Dubai Business Events, Incent India, Conventus Switzerland, Accor Luxury, Fairmont Monte-Carlo, Columbus Monte-Carlo og Abercrombie & Kent.

InVoyage-messen har sin egen hjemmeside med blandt andet information om tilmelding: invoyage.net

Relaterede artikler:

Her er verdens dyreste rejsebyer

Monaco på skandinavisk rundtur

Emirat øger synlighed i Europa