Mænd får øl – kvinder får sex

Det viser en ny spørgeundersøgelse fra Star Tour, som er besvaret af 1.200 personer. Her svarer 55% af mændene, at de drikker mere alkohol på ferien end hjemme, mens 41% af kvinderne gør det samme. Det er den gode lokale øl på feriemålene, som 54% mænd foretrækker, men som kun 23% af kvinderne drikker. Vin er nemlig mere i kvinders smag – det er der 43% af kvinderne, der drikker. Det viser sig også, at kvinderne i gennemsnit nøjes med at tage op til to kilo på under ferien, mens mændene slæber to til fem kilo ekstra hjem til hverdagen igen.

 

”Billedet af mænds og kvinders ferievaner er overordnet, at mænd lever mere usundt end kvinder, når de er på ferie. Selv om mænd i forhold til kvinder hellere vil være fysisk aktive frem for at solbade, så vælger de

både fedende snacks, mad og drikke – og i større mængder end de gør hjemme, mens kvinderne er mere tilbøjelige til at spise frisk frugt og drikke kølig hvidvin på ferien. Det viser sig i sidste ende på badevægten, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Apropos alkoholvaner på ferien, mener 68% mænd, at det mest romantiske, man kan foretage sig på ferien, er at få drinks sammen i solnedgangen. 32% kvinder vil helst gå tur hånd i hånd på stranden, men det tænder kun 21% mænd på.

 

10% kvinder har meget mere sex end derhjemme, når de er på ferie, men det er der kun 3% mænd, der kan prale af. Til gengæld er både mænd og kvinder noget mere aktive seksuelt på ferien med hhv. 35% (mænd) og 38% (kvinder).

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.