Pressefoto fra Malta Tourism Authority.

Malta skal have vist flaget i Norden

Turistmyndighederne fra østaten i Middelhavet får kontrakt med PR- og repræsentationsbureau, der skal gøre Malta mere kendt på det nordiske marked.

Malta Tourism Authority har valgt PR- og repræsentationsbureauet Related fra Aarhus som ny nordisk repræsentant med ansvar for turistrådets aktiviteter på det nordiske marked – herunder marketing, PR og rejsebranchen.

Malta blev sidste år besøgt af 2,3 millioner rejsende – det højeste nogensinde. I år forventes Malta over 2,5 millioner turister. Antallet af skandinaviske ankomster var i 2017 i alt 135.237, en stigning på ni procent sammenlignet med 2016, oplyser Related og tilføjer, at Norwegian og SAS flyver direkte til Malta fra København, mens Ryanair har rute fra Billund.

”Vi er stolte af at tilføje Malta til vores kundeliste og ser frem til at styrke Maltas position i Norden og øge kendskabet til destinationen blandt de nordiske rejsende.” Det siger Henrik Koch, direktør i Related, der har fået en treårig aftale med Malta Tourism Authority og hvor Hanna Johansson fra Related blandt andet bliver ansvarlig for relationerne til de nordiske rejsearrangører.

Størstedelen af de besøgende turister til Malta rejser til øen på grund af dens historie og kulturarv, sol og strand, gode dykkermuligheder og en række events hele året.

Kunder fra hele verden
Related er et nordisk full-service repræsentations-bureau – grundlagt i 2003 – der kombinerer ekspertise inden for strategisk og operationel kommunikation, PR og marketing med en viden om – og erfaring med – repræsentation og salg inden for rejsebranchen.

Related er nordisk eller skandinavisk repræsentant for en række hoteller og destinationer over hele verden. Related har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland – og er en del af det globale bureau-netværk Travel Consul.

Blandt Relateds kunder er Las Vegas Convention and Visitors Authority, Greater Miami Convention and Visitors Bureau, The Beaches of Fort Myers and Sanibel i Florida, VisitFlanders fra Belgien, Geneva Tourism og Banyan Tree Hotels & Resorts.

Relaterede artikler:

Store forskelle i europæisk turistvækst

Turisme vokser hurtigere end forventet

Regnvejr og skuffelse på Malta fik ægtepar til at rejse hjem