4 medlemmer af PATA-bestyrelsen var til nytårskur, fra venstre formand Claus Vestergaard Pedersen, til daglig i Radisson Hotel Group, Martin Schmidtsdorff fra Atlantic Link, næstformand June Nielsen fra InterTravel Rejsebureau og Pakpon Nuangsen fra Thai Airways. Foto: Preben Pathuel.

Mange ville til nytårskur hos PATA

Med Thai Airways og Tourism Authority of Thailand som sponsorer havde PATA Danmark torsdag sin årlige nytårskur. Ved foreningens generalforsamling i februar underholder selveste Rytteriet.

På under en time fik June Nielsen, PATA (Pacific Asia Travel Association) Danmarks sekretariatschef og foreningens næstformand, omkring 200 mails efter indbydelserne til årets nytårskur var sendt ud.

Klik for stort format. PATA’s nytårskur var sponseret af Thai Airways og Tourism Authority of Thailand, TAT, fra venstre flyselskabets nordiske salgsdirektør, Flemming Sonne, TAT’s marketingchef i Norden, Veena Bohlin, og TAT’s nye nordiske direktør, Eurblarp Sriphiromya, samt Natthakorn Chunhacha, nordisk direktør for Thai Airways. Foto: Preben Pathuel.

Der var plads til 140 på Bar Jacobsen på øverste etage af stormagasinet Illum i København – de 140 hurtigste medlemmer af PATA Danmark kom automatisk med, og det lykkedes i sidste ende at skaffe plads til alle på ventelisten.

Deltagerne i nytårskuren fik mad, underholdning fra en tryllekunster og lodtrækning af flotte præmier fra aftenens to sponsorer, Thai Airways, der mange gange har været medsponsor, mens det var første gang at det nationale thailandske turistbureau, Tourism Authority of Thailand, TAT’s nordiske kontor i Stockholm var sponsor. TAT er blevet meget mere udadvendt efter meget hjertelige og venlige Eurblarp Sriphiromya sidste efterår blev turistrådets nye nordiske direktør.

Klik for stort format. Nytårskurens sponsorer, Thai Airways og Tourism Authority of Thailand, havde blandt andet vifter med til de mange deltagere. Foto: PATA Danmark.

Rytteriet til generalforsamling
Samlet har PATA Danmark 150 private medlemmer og 120 firmamedlemmer; PATA samler næste gang tropperne 7. februar på Royal-hotel i København til sin årlige generalforsamling.

Hvis en generalforsamling kan være tør og kedelig, så har PATA sørget for at der bliver mere end meget at grine af bagefter, der kommer nemlig underholdning fra selveste rytteriet, Martin Buch og Rasmus Botoft.

Rytteriet kommer ikke mindst fordi de er gode kunder i InterTravel Rejsebureau, hvor PATA’s næstformand, June Nielsen, er en af de to medejere.

De ni personer i bestyrelsen for PATA Danmark arbejder med atter at tilbyde medlemmerne en lang række gode, faglige arrangementer her i det nye år. Programmet opdateres hele tiden på foreningens hjemmeside og dens Facebook-side.

De økonomisk vigtigste sammenkomster for PATA Danmark er de givtige, årlige langrute workshops, der i år afvikles for 16 år i træk i såvel Aarhus som København. Den 30. oktober i Aarhus og dagen efter i København.

Disse workshops er som årene er gået blevet stadig mere populære hos leverandører som flyselskaber, hoteller, destinationer og så videre – som for de deltagende rejsebureauagenter. Sidste år var der 210 rejsebureauagenter på plads til workshoppen i København og 130 til sammenkomsten i Aarhus. Her kunne de møde udstillere fra over 60 leverandører fra det meste af verden.

Efterspørgslen om deltagelse blev sidste år så stor, at PATA-bestyrelsen besluttede at flytte begge arrangementer til større venues. Det betyder i Aarhus farvel til Comwell-hotellet til fordel for Radisson Scandinavia, der har mere udstillingsplads. Det samme er tilfældet i København, hvor der skiftes fra Tivoli Hotel & Congress Center til også Radisson Scandinavia-hotellet.

Relaterede artikler:

Thailand tiltrækker atter flere nordiske turister

Stort rykind til rejsebranchens største workshops

Generalforsamling sagde ja til stramninger