Manchester United-stjerner i reklamefoto i forbindelse med Marriott-aftalen, se navnet på trøjerne i baggrunden, Bonvoy, Marriotts bonusprogram.

Marriott scorer stor aftale med Manchester United

Marriott International har indgået et omfattende globalt marketing partnerskab med den berømte storklub. Aftalen skal blandt andet give fordele til medlemmerne af Marriotts bonusprogram.

De over 120 millioner medlemmer af Marriott Internationals rejseprogram, Marriott Bonvoy, får nu muligheder for at komme tættere på en af verdens mest kendte fodboldklubber, Manchester United.

Klik for stort format. Manchester United-stjerner i reklamefoto i forbindelse med Marriott-aftalen, se navnet på trøjerne i baggrunden, Bonvoy, Marriotts bonusprogram.

Parterne har indgået et såkaldt marketing partnership. Hvor mange år eller hvor stort et beløb det drejer sig om, oplyses ikke i pressemeddelelsen fra Marriott.

De mest heldige medlemmer af Marriott Bonvoy travel programmet kan være heldig at vinde særlige oplevelser på Manchester Uniteds berømte hjemmebane, Old Trafford.

Marriott Bonvoy er det nye fælles bonusprogram i Marriott-gruppen til afløsning for de tre tidligere: Marriott Rewards, The Ritz-Carlton Rewards, og Starwood Preferred Guest.

Marriott Internationals globale marketingsdirektør, Karin Timpone, siger i pressemeddelelsen: ”Via partnerskabet med Manchester United kan vi tilbyde unikke oplevelser til medlemmerne af Marriott Bonvoy; de kan bruge optjente bonuspoint til særlige VIP-oplevelser i forbindelse med Manchester Uniteds hjemmekampe.”

Disse oplevelser vil for eksempel på kampdage på Old Trafford giver nogle Bonvoy–medlemmer mulighed for at stå i området som spillerne ankommer til, møde en tidligere topspiller fra klubben, få lov til at gå i den passage holdene bruger for at komme ind på selve Old Trafford og så videre. Selve kampen kan de heldige Bonvoy-medlemmer opleve fra en VIP-lounge.

Selve Marriott International omfatter foreløbig 6.900 hoteller fordelt på 30 varemærker i 130 lande og territorier verden over.

659 millioner fans verden over
Manchester United oplyser i pressemeddelelsen fra Marriott at klubben har 659 millioner registrerede fans verden over. Manchester United spiller næste hjemmekamp på søndag hvor de i Premier League hjemme tager imod næsten-naboerne fra Liverpool – Man United er i øjeblikket nummer fire i Premier League.

Manchester United har i øjeblikket en anslået børsværdi på over 20 milliarder kroner. Klubben har omkring 25 store sponsorer. Udover Marriott er den eneste fra rejsebranchen det russiske flyselskab Aeroflot.

Relaterede artikler:

Bella Center-gruppen på banen med FC Midtjylland

Ingen danske hoteller helt til tops hos Michelin

Kendt hotelkæde vokser i Europa