Masser af selfies ved Danish Travel Award

En af de mange selfies fra onsdag aften viser DFDS Seaways landechef i Danmark, Kevin Helsinghof, med uidentificeret dame. Landechefen kom ikke med på gruppefotoet med vinderne af dette års Danish Travel Awards.

En af de mange selfier fra onsdag aften viser DFDS Seaways landechef i Danmark, Kevin Helsinghof, og Rikke Rothstein, presseansvarlig hos DFDS Seaways.

PRISUDDELING: Et indslag under Danish Travel Awards i aftes var at aktivere de 400 gæster ved at opfordre dem til at tage selfies.

Noget, der er blevet populært i år, er at tage ”selfies.” Det skal vi gøre i aften – de, der har lyst, skal sende selfien til: selfie@standby.dk

Nordic Choice Hotels er tilbage i København med købet af Skt. Petri Hotel og Comfort Hotel Vesterbro. I den anledning udlodder hotelkæden to gavekort med overnatning for 2 personer og en 3 retters middag – på en selvvalgt destination i Skandinavien med et Nordic Choice Hotel.

Gavekortene går til de to selfies, som bedst illustrerer, at de er taget under aftenens prisuddeling. De to vindere vælges en af de kommende dage, og navnene bliver offentliggjort på standby.dk

Selfierne fra i aftes kan ses via at klikke på linket på standby.dk’s hjemmeside: Danish Travel Award 2014.