Mauritius Nordic Roadshow i København. Fra venstre Ashwin Cahoolessur, Mauritius Tourism Promotion Authority(MTPA), Pratthana Svan, MTPA Marketing Manager Nordic og Morten Balk, Country Manager for Emirates i Danmark.

Mauritius mødte den danske rejsebranche

Som et led i en større nordisk markedsføring af Mauritius, lagde repræsentanter for den lille afrikanske østat vejen forbi København for at mødes med rejsebureauer.

Omkring 900 kilometer øst for Madagaskar i Det Indiske Ocean ligger øen Mauritius, der har et areal på 1.900 kvadratkilometer, hvilket er tre gange så meget som Bornholm.

Store dele af øen er dækket af sukkerrørsplantager, men øen byder også på eksotiske strande, der hvert får for mange europæiske turister til at søge til Mauritius. 

I 2019 forventes det, at 1.450.000 turister vil besøge Mauritius, og hovedparten kommer fra Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Sydafrika og Kina. Resten kommer fra en lang række andre lande, hvor Skandinavien er et af fokusområderne for Mauritius Tourism Promotion Authority (MTPA).

Derfor gennemfører MTPA fra den 11. til 14. juni et nordisk roadshow, der startede i Oslo og derefter gik via København til Stockholm og Helsinki.

50 rejsebureauagenter på plads
Arrangementet i København var henlagt til Radisson Collection Royal Hotel, hvor repræsentanter fra MTPA præsenterede destinationen ledsaget af 10 minutters indlæg fra tilsammen 18 samarbejdspartnere, der alle bestod af hoteller og agenter fra øen.

Omkring 50 danske rejsebureauagenter var mødt op til arrangementet, og man så blandt andet ansigter fra Nyhavn Rejser, Spies, Voya Travel, TopTours, Atlantis Rejser samt sydsvenske Tour Pacific.

Arrangementet var tilrettelagt i samarbejde med Emirates, der er største udenlandske flyoperatør med tre daglige flyvninger fra Dubai med de store Airbus A380-fly i det kommende vintertrafikprogram.

“Vi er glade for at være officiel roadshow-partner til Mauritius Tourism, og arrangementet er en rigtig god platform for at mødes med mange rejsebureauer på én gang. Vi har haft nogle produktive samtaler med flere rejsebureauer,” siger landechef Morten Balk fra Emirates i Danmark til STANDBY.dk.

I løbet af de seneste 12 måneder har Emirates i Danmark øget antallet af rejsende til Mauritius med 16 procent, og mange passagerer benytter muligheden for at foretage et stop i Dubai på enten ud- eller hjemrejsen.

 

Relaterede artikler:

Mauritius forventer stor skandinavisk vækst

Mauritius ønsker flere nordiske turister

Danskerne strømmer til Mauritius