Mols-Linien forlader børsen

Mols-LinienDa kapitalfonden Polaris opkøbte aktier i Mols-Linien sidste år, var det for at overtage fuld kontrol med selskabet. I december sad man på godt 80% af aktierne og bad om at få Mols-Linien afnoteret på fondsbørsen i København.

Nu har fondsbørsen – Nasdaq Copenhagen – besluttet at imødekomme ønsket med den forudsætning, at Polaris skal tilbyde at købe de resterende aktier til samme kurs, som man har tilbudt de øvrige aktionærer.

Thomas Tang, der har repræsenteret mindretalsaktionærerne i kampen imod en afnotering, er uforstående over for afgørelsen: ”Afnoteringen har ikke kun betydning for Mols-Linien, men sætter også et stort spørgsmålstegn ved den generelle beskyttelse af minoritetsaktionærer. Det er skadeligt for aktiemarkedet i almindelighed og for småaktionærer, der stilles ringere fremover”, siger han til Ritzau.

Polaris tilbød i august de øvrige aktionærer at købe aktier til 40 kroner stykket, men siden er kursen steget til 97, blandt andet i kraft af den turnaround, selskabet har været igennem.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.