Mols-Linien henter topchef i DFDS

Carsten Jensen.

Carsten Jensen.

Søren Jespersen, der har stået i spidsen for Mols-Linien siden 2011, har opsagt sin stilling pr. 1. august efter at have gennemført en succesrig turn-around.

Han afløses af Carsten Jensen, der står i spidsen for DFDS voksende forretning på Den Engelske Kanal, skriver business.dk.

”Mols-Linien er et rederi, der på få år har etableret sig som en helt central spiller i dansk infrastruktur. Den position skal fastholdes og udbygges over de kommende år ved fortsat at investere i markedet og tilpasse koncepter til kunderne, så vi også i fremtiden er den foretrukne genvej”, siger den kommende adm. direktør..

Mols-Linien, hvor kapitalfonden Polaris ejer omkring 80%, vil til den tid formentlig ikke længere være børsnoteret. Fondsbørsen i København oplyser, at Mols-Linien har sidste handelsdag den 21. april.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.