Express 2. Foto: Molslinjen.

Molslinjen aflyser otte afgange fredag

Express 2 kommer ikke ud at sejle fredag efter brand i et maskinrummet torsdag. Lørdag er der indtil videre ingen aflyste afgange.

Ifølge kommunikationschef hos Molslinjen, Jesper Maack, aflyser Molslinjen otte sejladser hele fredag. Det gælder med afgang fra Aarhus færgerne klokken 09.00, 12.30, 16.15 og 19.45 og fra Odden klokken 10.45, 14.15, 18.00 og 21.30.

Baggrunden er, at Express 2 har haft så store skader ved en mindre brand i maskinrummet torsdag eftermiddag. Branden medførte, at færgen, der var på vej fra Aarhus til Odden, måtte vende om og returnere til havnen i Aarhus.

”Det er en motorskade, der gør, at Express 2 under ingen omstændigheder kommer ud at sejle fredag”, siger Jesper Maack til TV2.dk. ”Vi skal have et overblik over, hvad der er gået i stykker. Delene i færgemotoren er gigantiske, så vi har ikke nødvendigvis reservedele liggende”.

Færge i weekenden
Det er kun fredag, at passagerer må finde alternative transportmuligheder. En tredje færge – Express 3 – bliver sat ind lørdag.

”Færgen har været i dok i Frederikshavn. Den er færdig, så den kan sejle i weekenden”, oplyser Jesper Maack ved middagstid.

Passagerer kan få refunderet deres billetter.

Relaterede artikler:

Molslinjen fjerner bilister fra motorveje

Millionoverskud for Molslinjen

Mols-Linien skal sejle til Bornholm