MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

MSC Seaside er på 169.380 tons og har plads til 5.179 passagerer. Ved overtagelsen på værftet i Italien, blev der samtidig skrevet kontrakt på yderligere to skibe i Seaside klassen til en samlet pris på 1,8 milliarder Euro.

MSC Seasides første søsterskib, MSC Seaview, bliver søsat i juni 2018, og starter sin sommersæson med krydstogter i Middelhavet. Skibet døbes i Civitavecchia i Italien den 2. juni 2018.

I alt skal der bygges 12 nye MSC skibe frem til 2026 til en samlet investering på 10,5 milliarder Euro.

MSC Cruises køber fire mega-skibe

MSC Cruises størst i Europa

Verdens største krydstogtskib

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.