MSC satser hårdt på Sydamerika

MSC_Lirica_KielCRUISE: Det kan godt undre, at flere af de store krydstogtrederier har været så længe om for alvor at satse på Brasilien og Sydamerika i det hele taget.  Nu går MSC i spidsen i et VM fodbold år.

MSC benyttede sig af interessen for Brasilien til forleden at afvikle et pressemøde og fortælle lidt om fremtiden for selskabets skibe. Dem er der kommer mange af de seneste år, men det ældste sejler fortsat, nemlig MSC Lirica som efterhånden har kendt bedre dage.

Det sejler i Brasilien, men skal på værft for at blive udvidet – forlænger på midten, så der kan være 400 passagerer (200 kahytter) mere om bord. Forhåbentlig bliver der også skabt mere plads til sammenlagt omkring 2.500 passagerer uden for kahytterne efter ombygningen.

MSC Lirica var MSC`s første krydstogtskib, da containerrederiet (det næststørste i verden efter Maersk) i 2003 begyndte at sejle krydstogter. Skibet lå de første somre i København og sejlede til Baltikum.

På pressemødet oplyste rederiet, at Lirica vil være tilbage i driften i Brasilien i sæsonen 2014-2015. Det samme er i Sydamerika er skibene Preziosa, Poesia og Magnifica.

En klar satsning, som synes oplagt til næste år med foldbold VM og voldsom interesse for området, mens andre sender flåden til Asien og Australien.

Her nøjes MSC med Orchestra, som i går satte kursen den vej.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.