Nordic Aviation Capital køber 19 E190

delta e190Det Billund-baserede fly-leasingselskab Nordic Aviation Capital (NAC) har besluttet at købe 19 Embraer E190 at Delta Air Lines.

Købet bringer NACs flåde op på 357 fly, hvoraf de 89 er Embraer og Bombardier regional jet. Handelen ventes gennemført inden udgangen af 2016.

“Vi investerer stort i at udvide forretningen både organisk og ved strategiske opkøb som dette hos Delta Air Lines,” siger NACs bestyrelsesformand Martin Møller.

“NACs investering i disse attraktive fly understreger vores opfattelse af det langfristede regionale jet-marked. Vi har allerede videresolgt to af de 19 fly og har lovende klienter til de resterende”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.