Travel Service Scandinavia, der nu er blevet Travelife-certificeret, ”sælger hovedsageligt sine rejser i samarbejde med avis- og tidsskriftsforlag, postordrefirmaer samt gennem personlige anbefalinger.” PR-foto: Travel Service Scandinavia.

Nordisk studierejsearrangør får miljøcertifikat

Norskejede Travel Service Scandinavia, der kalder sig en af Europas største studierejsearrangører med kontor i også Danmark, er blevet certificeret af Travelife for Tour Operators.

Den norskejede Travel Service Scandinavia-koncern har Danmark som største marked i Norden og også nordiske kontorer i udover Norge ligeledes i Sverige og Finland.

Ifølge en pressemeddelelse fra TSS-koncernen er man nu blevet miljøcertificeret som Travelife Partner. ”Det er ikke nok at tale om det, man skal også handle for at bevare natur og miljø, bedre arbejdsbetingelser, vores fælles fremtid. Og her spiller TSS – Travel Service Scandinavia – med i den absolutte superliga,” oplyses det.

Videre i pressemeddelelsen står der: ”Travelife er et internationalt anerkendt certificeringsprogram inden for rejsebranchen … (og TTS har fået certificeringen) for TSS’ engagement for social og økologisk bæredygtighed.”

TSS påpeger også, at man er én blandt kun få rejsearrangører i Skandinavien med status af ”Travelife-partner.”

”En af Skandinaviens største udbyder af studierejser”
Fokuspunkter ved Travelife-certifikatet er måden, hvorpå virksomheden implementerer sit sociale ansvar – inklusive arbejdsbetingelserne – samt hvordan den håndhæver fair forretningspraksis, støtter kulturel mangfoldighed og selvfølgelig hvordan den overholder klare, bæredygtige miljøstandarder, hedder det i pressemeddelelsen.

Til det har TSS, der betegner sig som en af Skandinaviens største udbyder af studierejser, udviklet en række af sine egne retningslinjer inden for bæredygtighed. De gælder også for alle samarbejdspartnere.

TTS nævner disse eksempler: På destinationerne bruges kun moderne rejsebusser med minimal CO2-emission.

TSS udbyder ikke lokale udflugter, der kan skade mennesker, dyr, planter eller naturlige ressourcer, eller som er socialt eller kulturelt uacceptable. De uddannede rejseledere ledsager og rådgiver TSS-gæsterne, også med det mål at støtte lokale serviceydelser, håndværk og produkter, fremhæves det.

I en tidligere pressemeddelelse fra TSS står der, at TSS hovedsageligt tilbyder flyrejser til destinationer som Kroatien, Cypern, Rhodos, Tyrkiet, Jordan og Indien. Og på TSS’ hjemmeside står der: ”Rejserne sælges hovedsageligt direkte og i samarbejde med avis- og tidsskriftsforlag, postordrefirmaer samt gennem personlige anbefalinger.”

 

Relaterede artikler:

Rejsebureauer kan få millionbøder for greenwashing

Advarer rejsebureauer: Husk aftale med influencers

Kendt influencer får stor bøde for skjult rejsereklame