Norsk security-strejke afblæst

1

oslo-lufthavn-gardermoen-fly-sas-norwegian-finnair-800x443LUFTFART: 170 af vagterne, som arbejder i sikkerhedskontrollen på Oslo Lufthavn Gardermoen kunne blive sendt i strejke i dag, men fire timer på overtid skabte enighed blandt vagternes fagforening Parat og arbejdsgiveren NHO.

Det bekræfter Parat i dag til morgen overfor NRK.no.

Der var betydelig risiko for, at sikkerhedskontrollen på Oslo Lufthavn Gardermoen ville blive lukket fra i morges klokken 6.00 og at over 40.000 flypassagerer ville blive ramt.

I løbet af natten er strejken altså blevet afværget ved Gardermoen, men det kan alligevel opstå forsinkelser: ”Vi holder åbent som normalt, men det kan være enkelte mindre forsinkelser som følge af den usikre situation, der har været i omkring den mulige strejke”, siger Gardermoens kommunikationschef, Westher Andersen til NTB.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Norsk security-strejke afblæst"

Notify of
avatar
Wis
Wis

40.000 flypassagerer ville blive ramt.
Kan man spørge af hvad ? I værste fald så ville man få sine “farlige væsker” med på ferieturen , og slippe fra at spilde tid i lange køer, til ingen verdens nytte….så måske kunne i forklare hvad man kunne blive ramt af ? Security er legaliseret mobbning, og er den største trussel imod Flight safety som findes.!

wpDiscuz