Norwegian Cruise Line lancerer nu en ny platform, hvor tilsluttede rejsebureauer kan booke fly og krydstogt i samme booking. Her sejler et af rederiets mange skibe, Norwegian Getaway, i Stockholms skærgård. Pressefoto: NCL.

Norwegian Cruise Line kombinerer krydstogt og fly

Det store krydstogtrederi har søsat nyt værktøj til fly-cruise-bookinger for blandt andet at give nordiske rejseagenter mulighed for at sælge provisions-pakker med flybillet og NCL-krydstogter.

Agenter får fuld krydstogtprovision på hele fly-cruise-pakken og der er en prismæssig fordel for kunder, som booker fly med deres krydstogt, skriver Norwegian Cruise Line (NCL) i en pressemeddelelse,

Det nye koncept, ”NCL Air” er en platform for Fly-Cruise-bookinger, der er integreret i rejsebureauagenternes Book Norwegian-værktøj.

Med NCL Air giver NCL for første gang rejsebureauer i Norden muligheden, at tilbyde flypakker med NCL fra alle tilgængelige internationale lufthavne. NCL Air giver adgang til priser og forbindelser fra Norden til lufthavne rundt om i verden, alt efter hvad der er tilgængeligt i Amadeus. Rejseagenterne optjener fuld krydstogtprovision på hele flypakken, oplyser NCL.

Flere fordele
Med NCL Air kan agenter tilbyde flymuligheder fra et bredt udvalg af nationale gateways og de kan vælge mellem eksklusive NCL-priser, som giver gæster større fleksibilitet, eller begrænsede priser, der er underlagt betalings- og afbestillingsrestriktioner. Det er også muligt at opgradere til Premium Economy, Business og rejser på første klasse.

Gæster nyder fordel af en prisreduktion på krydstogtprisen, hvis deres krydstogt er reserveret samtidig med booking af fly i en samlet pakke, lyder det fra NCL. Kombi-priserne omfatter, ifølge rederiet, indchecket bagage, lufthavns- og havnetransfer og hotelovernatning inden krydstogtafgang, hvis dette kræves.

Yderligere vil NCL assistere med alternative muligheder i tilfælde af flyaflysninger eller -forsinkelser, hvis der er tale om fly, der er arrangeret som en del af en pakke.

Kevin Bubolz, direktør for NCL i Europa, siger i pressemeddelelsen: ”NCL Air er en naturlig udvikling af vores forpligtelse til at give kunderne mere frihed og flere valgmuligheder, mens vi støtter rejseagenterne.”

Og Tom Baraas, chef for NCL’s forretningsudvikling i blandt andet Skandinavien, lyder det: ”Med vores Partners First-filosofi hjælper NCL vores agenter med at lære, vokse og have succes. Vi er taknemlige for deres engagement og hårde arbejde.”

Relaterede artikler:

Norwegian Cruise Line søsætter ruteplaner for 2023

Dansk rejseformidler konkurs

Coronakrisen koster krydstogtselskaber milliarder