Norwegian skandale i amerikanske snevejr ugens mest læste

norwegian boeing b787 dreamlinerVOR EGEN VERDEN: Når en del af kabinepersonalet forlader et fly i uenighed med kaptajnen om det rigtige i at gennemføre en flyvning, så er det dramatik på højt plan. Det blev også ugens mest læste historie på standby.dk.

Det kan naturligvis ikke gå stille af, når et flys kaptajn bliver uenig med sit kabinepersonale om man i hårdt vintervejr med sne og frost skal gennemføre en flyvning fra New York til Stockholm. Og slet ikke når fire af besætningen vælger at forlade flyet og nu er suspenderet. Det måtte bliver ugens mest læste her på siden med mange tusinde kliks.

Flyvningen blev i øvrigt gennemført. Og som grundprincip er det kaptajnens afgørelse, der gælder. Man kan jo ikke forlange, at der ligefrem skal en afstemning til blandt personalet, inden et fly går i luften. Efter det oplyste var det amerikansk kabinepersonale, som nu er suspenderet.

På andenpladsen kom endnu en Norwegian historie om forbud mod at flyve over Rusland. Det har så vidt vides noget med wetlease at gøre. Altså et Norwegian fly, hvor både fly og besætning er fra et andet selskab.

På tredjepladsen kom ugens mest overraskende nyhed om, at Falkoner Centret formentlig mister sit hotel, da udlejerne hellere vil noget andet.

Top 10 så således ud: 1. Mytteri på Norwegian fly, 2. Stop over Rusland for Norwegian, 3. Hotelkæde mister Falkoner Hotel, 4. Derfor bliver de flyttet til Cimber, 5. SAS vil i superligaens langruter, 6. 150 asiater bemander Finnair-fly, 7. Fremmede fugle på nordiske fly (klumme), 8. Gravide stewardesser fyres, 9. 1-0 til solister blandt SAS passagerer og 10. Fortsat dansker i SAS koncernledelse.