Nu kommer baby’er med på ferie

fritidsresor cypern altheaFlere tusinde 0-2 årige kommer med deres familier på charterferie i vintersæsonen – antallet af babykunder hos Star Tour er fordoblet siden 2009.

Det er blevet helt normalt at rejse udenlands med de allermindste – flest rejser om sommeren, men trenden er i kraftig stigning i vinterperioden.

”I dag er det helt almindeligt, hvor det for bare femten år siden var forbeholdt de få. Flest vælger hoteller, der er skræddersyet til babyfamilier med babylounge og babypools i skygge osv., når de rejser med de mindste. Kanarieøerne og Thailand er de mest populære destinationer”, siger salgsdirektør Stig Elling.

Star Tour havde over 3.000 babyer på ferie sidste vinter, og forventer et højere tal for den kommende sæson. I sommerperioden rejser langt flere babyer på ferie med familien. Fælles for sæsonerne er, at stigningen for de 0-2 årige er på over 100%.

”Jeg tror det skyldes, at vi er blevet gode til at målrette og indrette hoteller, så det er trygt og bekvemt at rejse selv med nyfødte. Samtidig betyder direkte flyvninger, at flere tør prøve kræfter med de oversøiske destinationer, især Thailand”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.