Ny færge til DFDS Seaways Dover-Calais

dover calais’Côte des Flandres’ blev indsat på ruten onsdag aften efter at være helt ombygget til DFDS standard ligesom søsterskibet ’Côte des Dunes’, der blev indsat 9. februar.

Skibene er nu udrustet med moderne passagerfaciliteter som Lighthouse café, restaurant 7Seas og en stor butik, samt store legearealer til børnene.

Renoveringen har også tilført flere faciliteter for professionelle chauffører i det såkaldte Road Kings område, der byder på bademuligheder, chaufførrestaurant med gratis varme måltider og en særlig lounge med eget udendørs dæk-areal.

Med ’Côte des Flandres’ har DFDS øget sejladserne mellem Dover og Calais til op til 30 om dagen. Kombineret med DFDS tre færger på ruten Dover-Dunkirk, driver DFDS nu seks skibe på Dover Strædet med op til 54 daglige sejladser.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.