Ny farverig lounge i Københavns Lufthavn

Fra præsentationen i går, fra venstre kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard, projektleder Hulya Karaca, chef for Aviators lounger, Nada Nikolic, lounge supervisor Maria Bendix og Aviators direktør i Københavns Lufthavn, Lars Wrist-Elkjær.

LUFTFART: I dag åbner handlingselskabet Aviator sin tredje lounge i Københavns Lufthavn, Atelier Relaxium, med 150 pladser. Menigmand kan købe adgang for 189 kroner.

Blandt de største kunder i Atelier-loungen i starten af Finger A i Københavns Lufthavn bliver bl.a. business class-passagerer fra Air France KLM og Finnair. Også Iberia-passagerer med de rigtige bonuskort kan få adgang. Men ‘almindelige’ passagerer kan købe adgang til Atelier for 189 kroner.

Loungen ligger i to etager, hvor British Airways for mange år siden havde sin egen lounge. De fleste af områdets kvadratmeter på stueplan optages af en taxfree-butik, men der er også bagved et lounge-område i rolige blå og grønne farver.

Atelier-loungen skruer til gengæld op for farver på første sal, her er der stærke gule, orange og røde farver.

Atelier Lounge lancerer blandt andet konceptet Relaxium, hvor passagererne kan sidde i et område med en speciel farve, der passer til deres humør. Konceptet er udarbejdet i samarbejde med firmaet Normann Copenhagen, der har designet alt interiøret – herunder de meget farverige lamper.

Åben fra morgen til aften
Atelier-loungen er åben alle dage fra klokken 05 til 20.30 – lørdage lukkes der dog klokken 20. Der er naturligvis mad og drikke, herunder en varm buffet. Maden kommer ikke fra et storkøkken, men fra det lille cateringkøkken Dining Delux ved Københavns Lufthavn.

Og den nye Atelier-lounge har skabt 16 nye arbejdspladser hos Aviator, der har cirka 500 ansatte.

Direktør for Aviator i Københavns Lufthavn, Lars Wrist-Elkjær, sagde til standby.dk, da loungen blev vist frem for handlingselskabets samarbejdspartnere bl.a. flyselskaber, at der er investeret over fem millioner kroner i Atelier-projektet, og at han forventer at loungen årligt vil tiltrække cirka 125.000 gæster.

Blandt Aviators største kunder er Air France KLM, Austrian, Emirates, Swiss og Turkish Airlines. Aviators nyeste kunder er polske LOT, der kom til i september.

Aviator driver i forvejen to lounger i transithallen i Københavns Lufthavn, begge tæt på starten af Finger B. Den ene af disse, CPH Apartments, står dog foran midlertidig lukning på grund af renovering frem til næste sommer. I mellemtiden tilbydes gæsterne til denne lounge adgang til Atelier-loungen.

Relaterede artikler:

Københavns Lufthavn får to nye lounger

Emirates bliver hos Aviator

Fin velkomst til ny rute