Ny hoteloperatør i Danmark

Peter Haaber

Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels.

HOTEL: Det nye selskab har som første opgave driften af et af Marriotts Moxy Hotels. Det varemærke henvender sig til millennium-generationen, der går efter lavprisluksus og fællesskab.

Det nye hoteldriftsselskab, Core Hospitality, er et søsterselskab til Zleep Hotels, men det nye selskab er ikke bundet til et bestemt varemærke, men kan drive både hostels og full-service hoteller.

En af de første opgaver bliver driften af Marriotts boutiquekoncept Moxy Hotels, der er et samarbejde mellem Ikea og Marriott.

”Vi har gennem længere tid vidst, at Zleep Hotels har skullet udvikle andre typer af hoteller end moderne økonomihoteller. Det har derfor været et naturligt skridt for os at etablere Core Hospitality, som skal udvikle og drive hoteller under andre varemærker end Zleep. Driftsselskabet bliver et stærkt supplement til vores pipeline af Zleep hoteller i de kommende år,” siger Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels.

Fællesskab og oplevelser
Moxy varemærket henvender sig den store gruppe af unge mellem 17 og 37 år, der går under betegnelsen millennium-generationen. Den er bl.a. kendetegnet ved, at den elsker at rejse, har god økonomi, er meget interesseret i oplevelser og at møde andre mennesker.

Moxy hotellet i Sydhavnen, der får 233 værelser, har været længe undervejs. Det skulle efter planen have været åbnet sidste sommer, men er blevet forsinket pga. af en strid mellem køber og sælger. Nu hedder planen 3. kvartal 2018.

Konceptet for Moxy Hotels er ligesom for de nye hostels at skabe et attraktivt lobby- og loungemiljø, hvor der både kan slappes af, holdes møder eller drikkes en cocktail.

Relaterede artikler:

Marriott får nyt hotel i København

Nyt københavnsk hotel stærkt forsinket

Lavpriskæde får endnu et hotel i København

Zleep overtager kendt hotel