Ny køreplan for Kystbanen

Ifølge Helsingør Dagblad foreslår den schweiziske ekspert, at der udarbejdes en ny køreplan med opgradering af stationerne i Snekkersten og Nivå, hvilket skulle gøre det muligt at reducere antallet af forsinkelser og aflysninger allerede fra august, skriver borsen.dk.

Eksperten, Hansjörg Hess skriver blandt andet i sin rapport, at Trafikstyrelsen har været banke for ændringer på grund af risikoen for juridiske krav fra de selskaber, som ikke vandt udbuddet af Kystbanen, men ifølge rapporten vurderede jurister for nylig, at den risiko er begrænset under bestemte forudsætninger.

En ny køreplan vil have flere stop i Snekkersten og Nivå og ud over den direkte forbindelse til Sverige også mod Roskilde og det øvrige Sjælland i myldretiderne. Hvis det gennemføres, minder det meget om Pendlerklubbens krav og borgmesterkravene om genoptagelse af køreplanen fra før 2009.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.