Apollo-gæster flyves til Middelhavs-destinationer med navnlig SAS’ nye Airbus A320. Arkivfoto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo.

Ny milliardkontrakt mellem SAS og Apollo Rejser

SAS og Apollo fortsætter samarbejdet med ny milliardaftale for sommersæsonen. Der skal flyves 150.000 gæster fra 20 lufthavne i Danmark, Sverige og Norge til 30 Middelhavsdestinationer.

Apollo Rejser i Skandinavien flyver på en normal sommer cirka 650.000 gæster til navnlig sydeuropæiske rejsemål.

Apollo flyver igen i år med navnlig Novair (tidligere Apollo-koncernens flyselskab, men siden sidste år en del af Jet Nordic Group, red.)

Med den nye kontrakt mellem SAS og Apollo skal cirka 150.000 Apollo-gæster flyve med SAS fra omkring 20 skandinaviske lufthavne til 30 rejsemål omkring Middelhavet, blandt andet Grækenland, Kroatien, Cypern, Albanien og Tyrkiet.

Det oplyser Apollo Rejser, der i Danmark er næststørste rejsearrangør, kun overgået af Spies, i en pressemeddelelse.

SAS og Apollo har, inden for rammerne af deres igangværende deres treårige samarbejde, underskrevet en aftale om sommerens charterflyvninger fra Skandinavien for i alt 150.000 passagerer. Samarbejdet med Apollo er SAS’ største aftale med en charteroperatør, og den samlede kontraktværdi er cirka 3,4 milliarder svenske kroner – omkring 2,3 milliarder danske kroner – for de første tre år.

Store dele af sommersæsonens Apollo-gæster flyves med SAS’ nye Airbus A320, oplyses det.

Grækenland er største rejsemål
Forleden sagde Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo Rejser i Danmark, til STANDBY.DK, om dette års sommersæson:

”Med forbehold for, hvad der måtte ske, regner jeg med, at vi rammer et salg på 150-160.000 rejser i Danmark for hele 2022, heraf to tredjedel i sommerhalvåret.”

Grækenland bliver igen i år største destination for Apollo, fulgt af Spanien, herefter kommer Kroatien, Cypern og Tyrkiet lige som Albanien, Portugal, Dubai og Thailand også er på menukortet i år.

En million nordiske Apollo-gæster
Apollo Rejser er en af Nordens største rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Apollo arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic. Gruppen har siden 2015 været en del af den tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Færre russiske turister presser rejsemarkeder

Corendon vil også sælge europæiske citybreaks

Millionkontrakt mellem Jettime og Spies

Bravo Tours og Jettime lander 100 millioner-kontrakt

Flyselskab øger hos danske rejsebureauer

SAS og Apollo i ny milliardaftale