Ny prisstruktur skal give flere passagerer

0

alsie expressFLYSELSKABER: Danske Alsie Express indfører i morgen en mere ”fleksibel prisstruktur.” Mens der i dag er tre bookingklasser hos flyselskabet fra Sønderborg, vil den nye struktur give 11. De indføres for at give mindre prishop mellem bookingklasserne.

En forhøjelse af passagertallet med ca. 10 pct. skulle gerne blive resultatet af Alsie Express’ nye prisstruktur – bl.a. bliver det billigere, når flybilletten bestilles i god tid, ligesom der kommer 25 pct. rabat på alle børnebilletter. Og så kommer der flere bookingklasser.

Alsie Express, der flyver mellem Sønderborg og København, får 11 prisniveauer – fra kampagneprisen 395 kr. og ingen fleksibilitet til 1.495 kr. med maksimal fleksibilitet for sidste øjebliks billet.

Adm. direktør for Air Alsie, der også driver Alsie Express, Henrik Therkelsen, sagde i går til standby.dk: ”Alsie Express har hidtil haft tre billettyper. Men i undersøgelser har vores passagerer bl.a. sagt, at springet i prisen mellem de tre prisklasser var så stort, omkring 500 kr., at nogle i stedet sprang på toget, når de skulle mellem Sønderborg og København.”

Henrik Therkelsen håber, at den nye prisstruktur årligt vil lokke yderligere 5.000 passagerer til, så selskabet kommer op på 60.000 rejsende om året. I dag er Alsie Express belægningsprocenter på fra 25 pct. til fuldt hus.

”Nu bliver det prismæssige spring mellem de enkelte billetklasser 100 kr., afhængigt af, hvornår der bookes. Tidligere var springet 500 kr.,” siger Henrik Therkelsen.

Samtidig med den nye prisstruktur indføres børnerabat på 25 pct., kreditkortgebyret forsvinder, og der indføres et ”servicetillæg” på 15 kr. per strækning for alle billettyper.

Reglerne for navneændringer, annulleringer, gebyrer og bagage tilpasses også, så de er mere i overensstemmelse med selskabets samarbejdspartnere og branchen i almindelighed, oplyser Alsie Express.

Alle passagerer, der har købt billetter inden 8. juli, påvirkes ikke af ændringen, og er omfattet af de regler, der var gældende på købstidspunktet.

Alsie Express har to ATR72-500 fly med 48 lædersæder. Ruten mellem Sønderborg og København flyves fem gange på hverdage, mens der er returflyvning både lørdag og søndag.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz