Danhostel Flensborg Fjord er et af de tre nye medlemmer hos Danhostel.

Nye medlemmer hos Danhostel

Sammenslutningen Danhostel, der tæller to ud af tre danske hostels og vandrerhjem, har netop fået tre nye medlemmer.

Danhostel tæller nu 65 medlemmer efter tilgangen af et i Nyborg, et i Rønde på Djursland og et ved Flensborg Fjord i Sønderjylland tæt på den dansk-tyske grænse.

Direktør for Danhostel de seneste tre år, Ole Andersen, er tilfreds med væksten: ”Vi ser i disse år en nærmest eksplosiv vækst i nye overnatningssteder i hostel segmentet og den udvikling ønsker Danhostel naturligvis at være en del af. Vores ambition er styrke vores repræsentation i de største og vigtigste byer og områder i Danmark, og med de tre seneste nye skud på stammen er vi rigtig godt på vej til at indfri denne ambition.”

Med etableringen af Danhostel Nyborg får den fynske by sit første hostel, Danhostel Rønde på Djursland med udsigt til Nationalpark Mols Bjerge er et tidligere medlem af Danhostel, mens Danhostel Flensborg Fjord i et stykke tid har været passivt medlem af Danhostel og nu er blevet fuldgyldigt medlem.

”De tre nye medlemmer er et godt tilskud til Danhostel. Udover beliggenheden i forskellige områder af landet, så har de tre nye hostels også hver deres egen profil og kan dermed tiltrække forskellige gæstetyper,” siger Ole Andersen og tilføjer:

”Vores tre nye hostels er med deres forskellige profiler med til at styrke Danhostel-kæden på hver deres måde. Danhostel Nyborg er et nyetableret hostel med en unik beliggenhed ned til vandet; vi er stolte over at byde Danhostel Rønde tilbage til Danhostel og Danhostel Flensborg Fjord er helt nyrenoveret og ligger i en selvstændig bygning, som en del af det nuværende Benniksgaard der også har hotel, camping, golfbane og restaurant. Danhostel Flensborg Fjord har egen biograf og boldbane og ligger tæt på en stor idrætshal.”

Danhostel skifter hovedkvarter
Fra 1. maj skifter administrationen for Danhostel i øvrigt domicil og flytter ind i Horestas hovedkvarter på Frederiksberg, der i forvejen huser en række aktører i den danske rejsebranche, blandt andre også Danmarks Rejsebureau Forening.

I øvrigt er Danhostel Copenhagen City med sin plads til over 1.000 gæster største medlem af Danhostel – det mindste er Danhostel ved Agger tæt på nordjyske Thisted; dette hostel har 30 senge.

Relaterede artikler:

1 million overnatninger på danske hostels

Danhostel øger i Aarhus

37-årig chef for Danmarks største overnatningssted

x

Læs Også

Danmark tjener 50 milliarder kroner på turister

Dansk turisme vil i år for første gang passere 50 milliarder kroner i omsætning fra udenlandske besøgende, viser ny analyse fra Dansk Industri. Arbejdsgiverforeningen bekymrer sig over mangel på overnatningskapacitet i højsæsonen.

’Badepunkt’ viser vej til naturoplevelser ved vandet

Selv om det er årets koldeste dag, har Friluftsrådet valgt den til at præsentere nyheden ’Badepunkt’, som er Friluftsrådets nye kystflag, som markerer hvor, man kan bade og få særlige naturoplevelser ved vandet.

Legoland klar til 50 års jubilæum

Jyllands største turistattraktion fejrer i år sin runde fødselsdag med endnu en udvidelse af forlystelsesparken ved Billund, der sidste år omsatte for 700 millioner kroner.

Regeringens store kystprojekt halter

Flere af de prestigefyldte turismeprojekter i vandkanten er droppet, og finansieringen af de øvrige er fortsat usikker.

Michelin fylder ikke meget i restaurantregnskabet

”Et lighedstegn mellem omsætningen i de danske Michelin-restauranter svarer til at sammenligne med synligheden af Ferrari i den danske bilpark,” siger brancheekspert.

Moderne arktisk gastronomi i Grønland

Den grønlandske mesterkok Inunnguaq Hegelund, der har modtaget flere hædersbeviser, åbner det første restaurantkoncept baseret på oprindelige grønlandske retter og Inuit traditioner.