Nye regeringskrav for salg af Aer Lingus

Aer-Lingus.jpgDen irske regering har præsenteret IAG for en liste med nye krav for at ville sælge den irske stats aktiepost på 25% i Aer Lingus.

De nye krav strammer betingelserne for salget af flyselskabet for 1,36 milliarder Euro, som bestyrelsen for Aer Lingus har anbefalet, men som flere politikere har afvist.

Transportminister Paschal Donohoe fortæller, at de nye krav, som ud over øget klarhed om mulige afskedigelser kræver informationer om planerne for udvidet atlantisk trafik, samt en længere garanti for forbindelser mellem Irland og England end de fem år, IAG har stillet i udsigt.

De nye krav fra regeringen kommer efter offentliggørelse af Aer Lingus årsregnskab, der viser, at driftsresultatet er øget med 18% til 72 millioner Euro.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.