Det danske repræsentationsbureau United Spirit Nordic har blandt andet fået Amazing Morocco, et incomingbureau i Marokko, som ny kunde. Pressefoto fra United Spirit Nordic.

Nye turisme-kunder til dansk repræsentationsbureau

United Spirit Nordic, der repræsenterer rejsemål verden over, har skrevet kontrakt med to nye kunder. Ligeledes har bureauet fået sin fjerde fastansatte på hovedkontoret i København.

Det nordiske repræsentationsbureau United Spirit Nordic har fået to nye kunder, Amazing Morocco og Arabian Adventures.

Ifølge United Spirit Nordic er Amazing Morocco det absolutte high-end incomingbureau, DMC (Destination Management Company, red), i Marokko. ”Og med dette samarbejde ser United Spirit Nordic et stort potentiale for aktive rejser, golfture og projekter med prominente, lokale samarbejdspartnere,” hedder det.

Amazing Morocco er blandt andet en DMC samt event manager inden for high-end leisure i hele Marokko. Alt, hvad de gør, er skræddersyet fra bunden til kundernes behov. De er specialister i at skabe reklamekampagner, modeshows, MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events, red) og andre store begivenheder, meddeler United Spirit Nordic.

Klik for stort format. Blandt United Spirit Nordics nye kunder er Arabian Adventures, et incomingbureau i de Forenede Arabiske Emirater. Presseillustration fra United Spirit Nordic.

Den anden nye i United Spirit Nordics kundeportefølje er Arabian Adventures. Det er en udvidelse af kontrakten med en af United Spirits eksisterende kunder, Destination Asia, under DNATA Travel. DNATA er en forkortelse for Dubai National Air Travel Agency, der hører under Emirates Group.

Ifølge United Spirit er Arabian Adventures en ”førende DMC i de Forenede Arabiske Emirater og Arabian Adventures er et sikkert og nemt valg for Nordens rejsende, der vil opleve Mellemøsten.”

Klik for stort format. Pepita Pedersen, der født i Sydafrika, er nyansat som projektchef hos United Spirit Nordic, der blandt andet har Sydafrikas turistråd, South African Tourism, som kunde. Foto: United Spirit Nordic.

Ny medarbejder
United Spirit Nordic fik i øvrigt fra starten af denne måned sin fjerde fastansatte medarbejder på kontoret i København.

Nye kunder betyder mere business, og blandt andet derfor udvider bureauet nu medarbejderstaben med Pepita Pedersen som project manager til at varetage events, leisure og MICE.

Hun bliver hovedansvarlig for South African Tourism, hvilket passer Pepita Pedersen perfekt, da hun er født og opvokset i Sydafrika. Siden 2012 har hun boet i Danmark.

Pepita Pedersen er garvet i alle aspekter af rejsebranchen med ekspertise i både Sydafrika og Danmark. I sin karriere har hun udviklet rejseprodukter til det internationale marked, og hun er en haj til at opbygge relationer gennem messer, workshops og møder, oplyser United Spirit Nordic.

Bred portefølje
Ejer af og administrerende direktør for United Spirit Nordic, Christine Engen, oplyser til STANDBY.dk, at firmaets kundeportefølje i øjeblikket tæller:

Ras Al Khaimah Tourism Authority, South African Tourism, Destination Asia – DMC med kontor i ti lande i Asien, Arabian Adventure og Amazing Morocco.

Derudover udfører United Spirit Nordic ad hoc-salgsarbejde for MICE VERSA – DMC i Rusland, Plus DMC (en europæisk DMC-gruppe med fokus på det nordiske marked), Tuscany Again – Forening med fokus på Toscana high end-aktiviteter, Cross Country Ski Holidays – Skioperatør i Østrig, Grand Park Kodhipparu på Maldiverne, Star Clippers – sejlkrydstogter, samt IAGTO – interesseforening for rejsebureauer, turistkontorer og media med fokus på Golf.

Relaterede artikler:

Sydafrika vil øge fokus på Norden

Emirat klar med online-kurser til rejsebranchen

Dansk GSA-bureau får nye kunder