Emirat klar med online-kurser til rejsebranchen

Emiratet Ras Al Khaimah, der ligger tæt på Dubai, tilbyder nu rejsebranchen online-moduler for at øge kendskabet til destinationen – deltagelse i kurserne giver rejsebureauerne flere fordele.

Ras Al Khaimah, RAK, er et af de syv medlemmer i De forenede Arabiske Emirater, der har Dubai som sit mest kendte. Men også RAK vil gerne have sin del af kagen i kampen om at tiltrække flere udenlandske turister, herunder de skandinaviske.

Derfor har RAK’s turistmyndigheder i denne tid en annonce i selve STANDBY.dks nyhedsbrev, hvor interesserede rejsebureauagenter kan tilmelde sig modulerne om at blive RAK Travel Master med online-kurser. Tilmelding kan også ske via hjemmesiden: raktravelmaster.com

Mens antallet af udenlandske turist i RAK sidste år var 900.000, heraf små 20.000 fra Norden, skal tallet i år gerne stige til en million – og tre millioner i 2025. Men det kræver blandt andet, at rejsebureauagenterne kender til produktet og kan foreslå det til kunderne.

Emiratets turistmyndigheder, RAKTDA (Ras Al Khaimah Tourism Development Authority), har repræsentation i Norden via det danske GSA-bureau United Spirits Nordic. Og nu giver RAKTDA adgang til en interaktiv e-learning platform. Via kurset får rejsebureauagenterne værktøjer til at kunne foreslå destinationen RAK, der ligger en lille times kørsel fra Dubai.

Flere moduler
RAK Travel Master Programme sender deltagerne gennem en række moduler med forskelligt indhold. Der er valgmuligheder indenfor en række under-moduler, men to af modulerne er obligatoriske: Generel viden om RAK samt Kulturelle-emner i forbindelse med emiratet.

I modulet med generel viden om RAK introduceres deltagerne til hvilke attraktioner, emiratet har at tilbyde – fra ørken-kulturen til badestrande.

Modul 2 gennemgår RAK’s kultur og traditioner, herunder emiratets 7.000 år gamle historie, oplyser RAKTDA.

Ved at gennemføre RAK Travel Masters får rejsebureauagenter rabatter på en række aktiviteter og attraktioner i emiratet samt muligheden for at blive inviteret på studieture.

Relaterede artikler:

Emirat fastholder fokus på turistvækst

Emirater havde rejsebranchen til roadshow

Dubai skal gøres mere synlig i Norden

Abu Dhabi åbner kæmpe forlystelsespark