Nyhed om overraskende chefskifte blev topscorer

sas brændstof fly lufthavnVOR EGEN VERDEN: Handlingselskabet Aviator valgte overraskende at skifte chef i København i takt med at overtagelse af SAS Ground Handling trækker ud.

Der arbejdes intenst på, at Aviator kan overtage SAS Ground Handling, hvor der blev indledt forhandlinger allerede sidste år. Endnu er der ikke kommet et resultat, og af en eller anden grund valgte Aviator så pludseligt at skifte chef. Norske Jo Alex Tanem overtog roret efter Ole Brinks Andersen. Tanem har masser af erfaring som chef på forskellige tidspunkter for SGH-afdelinger. Det blev ugens mest læste på standby.dk.

På andenpladsen fulgte historien om Ryanair, der driller SAS på grund af aflysninger.

Endelig fulgte på tredjepladsen den lidt besynderlige historie om kabinepersonalet om bord på American Airlines på vej til Las Vegas, som besvimede og blev dårlige, så flyets kaptajn valgte at gå tilbage til London. Årsagen er vistnok endnu ikke fundet.

Top 10 så således ud: 1. Direktørskifte i lufthavn, 2. Ryanair driller SAS, 3. Stewardesse besvimede 4. Søren Rasmussen om sit livsværk, 5. Ny direktør i Sønderborg Lufthavn, 6. Hotel renoveret for millioner, 7. Emirates får nye langruter, 8. Uro i Mellemøsten trækker krydstogtskib til København, 9. Smart teknologi skal hjælpe easyjet og 10. Turismeskræk (klumme).