Nyt indenrigsflyselskab i Sverige

malmø aviationMalmö Aviation har længe været etableret på det svenske indenrigsflymarked. Der senere år har selskabet udvidet sine tilbud gennem et nært samarbejde med sit søsterselskab Sverigeflyg.

Nu er tiden inde til at tage næste skridt og sammen med Sverigeflyg betjene hele Sverige som et indenrigsselskab med Bromma som hub.

”Det er et naturligt næste skridt for os. Vi har hver for sig i koncernen udfordret de store aktører, men når vi nu går sammen som et selskab, står vi for hver tredje indenrigsrejse. Det giver os mulighed for at skærpe konkurrencen yderligere”, siger Susanne Dahlberg, kommerciel chef hos Malmö Aviation.

Malmö Aviation indgår i Braathens Aviation-koncernen, som også ejer selskaberne i Sverigeflyg-gruppen, Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg, Flysmåland og Golden Air, samt produktionsselskabet Braathens Regional, teknikselskabet Braathens Technical og uddannelsesselskabet Braathens Training. Disse selskaber samles i starten af 2015 i en fælles organisation, for til efteråret at fungere under et nyt fælles varemærke.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.