Moxy Copenhagen åbner til marts i Sydhavnen i København. Illustration: Core Hospitality.

Nyt Marriott-hotel i København klar med direktør

Til marts åbner Marriott sit første danske Moxy-hotel i København med 226 værelser. Nu har den danske operatør af hotellet ansat direktøren – eller ”kaptajnen,” som det hedder hos Moxy.

Moxy, et varemærke skabt af Marriott og IKEA, åbner med en større forsinkelse til marts næste år sit første hotel i Danmark med adresse i sydhavnen i København.

Klik for stort format. Svenske Camilla Jerre skal stå i spidsen for Moxy-hotellet i København. Foto: Core Hospitality.

Operatør af hotellet er det danske hoteldriftsselskab Core Hospitality, et datterselskab til lavpriskæden Zleep Hotels.

Og Core har netop ansat 36-årige svenske Camilla Jerre til at lede åbningen af Moxy Copenhagen, Marriotts livstilshotelkoncept. Hun får titel af at være hotellets Kaptajn, Moxy-konceptets twist på en hoteldirektør eller general manager.

Camilla Jerre har 13 års erfaring i hotelbranchen – og har også tidligere været del af to åbningsprojekter, Quality Hotel View i Malmø som receptionschef og samme titel på Bella Center-hotellet AC Hotel Bella Sky, mens hotellet blev omdøbt til et AC-hotel. AC er i denne forbindelse også et Marriott-varemærke.

”Når man har været på et hotel med 812 værelser (AC Bella Sky, red) og været del af check ind og ud af 500 værelser dagligt (hotellet i Malmø), så forstår man de tekniske aspekter, det kræver at drive hotel,” siger Camilla Jerre i pressemeddelelsen fra Core Hospitality og tilføjer:

”Men jeg brænder mest for den personlige interaktion med gæster, og jeg vil foregå som et godt eksempel med mit team.”

Teamet på det kommende Moxy i København bliver på cirka 25 medarbejdere, oplyser Core Hospitality til STANDBY.dk

En rigtig hotelnørd
Per Denker Sørensen, driftsdirektør i Core Hospitality, hoteloperatøren der skal drive Moxy Copenhagen, forklarer, hvorfor man har ansat Camilla Jerre som chef for hotellet:

”Vi ser en person med store ambitioner – en rigtig hotelnørd på den fede måde – som ikke havde mulighed for at videreudvikle sin karriere hos hendes tidligere arbejdsgiver. Vi ser et stort potential i Camilla, fordi hun så tydeligt brænder for gæsterelationer og coaching, samtidig med at hun forstår vigtigheden af konceptstandarder og resultater.”

90 Moxy-hoteller på vej
Moxy-varemærket fik sin debut i Milano i 2014, der er over 90 Moxy-hoteller på vej verden over – det første skandinaviske Moxy findes allerede ved Oslos hovedlufthavn, Gardermoen.

Core Hospitality, der skal drive Moxy-hotellet i København – og et kommende i norske Bergen, åbnede for et år siden og driver foreløbig to hoteller i Storkøbenhavn: Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan ved Københavns Lufthavn.

Relaterede artikler:

Luksushotel klar med ny direktør

Scandic henter direktør fra stor konkurrent

Fra chef i SAS til hoteldirektør