Cecilia Mauritzson er ny i spidsen for svenske Nobis Hotels nye hotel i København. Foto: Nobis Hotels.

Luksushotel klar med ny direktør

Svenske Cecilia Mauritzson er blevet direktør for et af Københavns nyeste high end-hoteller, der åbnede sidste efterår med 77 værelser og suiter.

Med en bred erfaring fra hotelbranchen er Cecilia Mauritzson netop udnævnt som ny direktør for et af Københavns nyeste luksushoteller, Nobis Hotel Copenhagen. Hun har tidligere været direktør for en række hoteller i København.

Nobis Hotel Copenhagen, der ligger tæt på Tivoli, åbnede sidste efterår med 77 værelser og suiter. Hotellet i København har seks værelsestyper, Superior, Superior Loft, de luxe, Junior suite, to Penthouse suiter og Nobis Suite. Det er første gang, at svenske Nobis Hospitality Group har åbnet et hotel udenfor Sverige.

”Jeg brænder for service og har efterhånden arbejdet i hotelbranchen i omkring 20 år. Jeg har været alt fra tjener til receptionist – det har givet en erfaring som gør, at jeg har forståelse for alle dele af et hotel. Jeg er en hengiven hotelier med store visioner og som aldrig giver op,” siger Cecilia Mauritzson i pressemeddelelse fra Nobis Hotels.

Cecilia Mauritzson, der har en magistereksamen i service management fra Lunds Universitet, er kommet til Nobis Hotel Copenhagen fra den norske hotelkoncern First Hotels. Her har hun været hoteldirektør på de københavnske First Hotel Mayfair og First Hotel Twentyseven. Hun var på Hotel Twentyseven fra 2015 til skiftet til Nobis Hotel.

Tidligere har Cecilia Mauritzson blandt andet også været hos Nordic Choice Hotels – herunder seks år som general manager på det daværende Clarion Collection Hotel Neptun; hotellet hedder i dag Skt. Annæ og tilhører hotelfamilien Hildebrandt.

Flere nye luksushoteller
Nobis Hotel Copenhagen ligger i den historiske bygning, der før husede Danmarks ældste institut for musikuddannelse, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

”Hotellet har været i drift i et år så det er endnu ikke tid til at forvalte, men nærmere forny og se fremad. Jeg ønsker at skabe en elegant destination for rejsende og københavnere,” siger Cecilia Mauritzson.

København har det seneste års tid fået flere high end-hoteller. Ligeledes sidste efterår åbnede Hotel Sanders tæt på Kgs. Nytorv med 54 værelser og suiter og for nylig åbnede Brøchner Hotels sit første 5-stjernede hotel i København, Herman K med 31 værelser og suiter. Hertil kommer at Tivoli sidste år udvidede sit luksushotel, Nimb, med yderligere 21 værelser så der nu er 38.

Relaterede artikler:

400 til grand opening for nyt 5-stjernet hotel

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Berømt avis hylder københavnske hoteller