Nyt tiltag i kampen om talenter

Den positive udvikling af nye hotelprojekter og restaurantkoncepter udfordrer branchen, der mangler kvalificeret arbejdskraft. Danish Young Hospitality Professionals (DYHP vil gerne bidrage med en løsning.

DYHP har indført virksomhedsbesøg. Her bygges bro mellem unge, som er på vej ind i branchen eller allerede er i branchen og virksomheder, der får mulighed for at fremvise deres arbejdsplads til ambitiøse talenter fra DYHP. Tivoli, De Forenede Dampvaskerier og Royal Arena har inviteret DYHP indenfor.

Netværkets tredje sæson startede i september med virksomhedsbesøg som en nyhed. Branchen kan forekomme uoverskuelig for de unge, så besøg hos virksomheder anskueliggør de mange karrieremuligheder. Virksomhedsbesøg i Tivoli og hos De Forenede Dampvaskerier var en stor succes i efteråret, og gruppen glæder sig til at besøge Royal Arena til foråret.

Fra dag et har DYHP oplevet stor support fra erhvervslivet fordi foreningen giver et direkte talerør til de unge, medlemmer. Virksomhedsbesøg er et supplement til aftenarrangementer, fredagsbarer og den årlige generalforsamling.

”Der er brug for en organisation som DYHP. Vi skal bruge mange nye kollegaer i branchen, og det er afgørende, at vi appellerer til unge talenter. Derfor har DYHP siden starten haft opbakning fra både store og små virksomheder, fordi de fleste er klar over den store udfordring: i mangel på arbejdskraft. Vores branche har et utal af muligheder på alle niveauer, hvilket er et aktiv i kampen om talenter. Vi prøver med vores events at vise forskellige afkroge af hospitality branchen. Det centrale er at skabe gode netværksmuligheder for medlemmerne og resten af branchen. Med DYHP’s brede portefølje af eventtyper er vi klar til at tage godt imod endnu flere medlemmer”, siger Emil Lindvang Bentsen, medstifter og bestyrelsesformand i DYHP.

Foruden tredje sæsons virksomhedsbesøg har DYHP events hos Zleep Hotels, Tivoli Hotel & Congress Center, Milling Hotels, McDonald’s og Scandic.

DYHP er et fællesskab og en netværksforening for ambitiøse unge i hospitality branchen. Medlemmerne er mellem 18 og 35 år og har stor interesse i at udvikle en karriere i den danske hospitality branche. Læs mere om DYHP på www.dyhp.dk.

Hotellerne mangler arbejdskraft

Akut mangel på arbejdskraft

Turismen har brug for udenlandsk arbejdskraft