Til januar er der atter Ferie-Fritid messe i Odense Congress Center. Foto: OCC, Hans Kristian Hannibal-Bach.

Odense på vej med ny stor rejsemesse

For 6. år i træk arrangerer Odense Congress Center i januar atter sin store Ferie-Fritid messe, der allerede har tilmelding fra flere store danske rejsearrangører.

Ferie-Fritids messen i Odense afvikles næste år mellem 25–27. januar med over 100 udstillere. Ifølge arrangørerne er 65 procent af standene allerede solgt. Blandt de nye tiltag til messen næste år er et stort campingunivers og mere fokus på aktiviteter for børnefamilier.

Den primære målgruppe for messen i Odense er hele Syddanmark med i alt 1,2 millioner indbyggere – af dem bor alene 450.000 på Fyn og 247.000 i det jyske Trekantsområde.

‌Sidste år samlede Ferie-Fritid messen i Odense 13.700 besøgende. Til sammenligning havde weekendens Rejsemesse for Kvalitetsrejser i Øksnehallen i København 17.500 besøgende, mens Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle i Messecenter Herning, årligt samler omkring 60.000 besøgende.

Odense-messens projektleder, Louise Jørgensen, siger i en pressemeddelelse: ”Jeg er stolt af, at vi på nuværende tidspunkt har solgt 65 procent af standene. Det er en stor stigning i forhold til sidste års salgsandel på samme tidspunkt. Samtidig er det lykkedes os at få mange nye udstillere.”

Messen skal inspirere danskerne til deres kommende ferier, hvad enten det er camping, ferierejser, kør-selv ferier og ferieboliger og meget andet.

”Vi vil gerne udvikle os som messe og skabe en særlig oplevelse for vores besøgende. Derfor lytter vi til udstillerne og de besøgendes oplevelse af messen. Som noget nyt i år har vi et stort campingunivers og samtidig har vi gjort gangarealerne mindre, så standene vil stå tættere,” siger Louise Jørgensen.

Mange kendte udstillere
Blandt de foreløbig 100 tilmeldte til rejsemessen i Odense er kendte navne fra rejsebranchen som Ans Rejser, Bravo Tours, Dansk Camping Union, Gislev Rejser, Hans Christian Andersen Airport (Odense Lufthavn), Spies, Samson Travel, Vitus Rejser og Øster Lindet.

”Selvom vi godt ved, at vi ikke bliver Danmarks største feriemesse, så er det vores målsætning at blive den bedste,” lyder det fra arrangørerne, Odense Congress Center og Jysk Fynske Medier.

Relaterede artikler:

Kinesisk berømthed skal få flere kinesere til Fyn

Aller Leisure på Top 10 over største rejsebureauer

Forsøg med møde- og eventmesse i Fredericia