Online guideservice et hit hos Star Tour gæster

På bare ét år er andelen af kunder, der vælger at benytte Star Tours online guideservice vokset med knapt 30 procent – fra 50 % sidste sommer til næsten 80 % denne sommer. Servicen, der er gratis for gæsterne, gør det muligt at få svar på spørgsmål om, hvor man f.eks. finder en god restaurant eller lignende, via blandt andet SMS.

 

”Vores kunder kan komme i kontakt med guiderne på mail inden de overhovedet rejser og på sms under opholdet på destinationen. Det er nemt og bekvemt at kunne komme i kontakt med en guide på sms uanset hvor kunden er, eller hvad han laver. Fra poolkanten kan man lige få et hurtigt tip til, hvor man kan købe flere bleer til den mindste eller til en god restaurant til middagen om aftenen. Det bliver ikke lettere, og det passer danskerne rigtig godt, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Langt de fleste sms og mailforespørgsler til de online guider handler om lokale bustider, indkøbssteder, restauranter, udflugtsmål og vejrudsigter. Star Tour har 14 guide online centre, hvor 54 medarbejdere dækker alle spørgsmål på samtlige rejsemål.

 

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.