Oplev Island via WOW-drone:

Overvejer man ferie i Island, kan man i denne uge få forsmag på oplevelserne hjemme fra sofaen. WOW air sender en drone i luften, som live streamer fra Facebook, og som styres af brugernes kommentarer.

”Det er som regel fly, vi sender i luften, men vi vil gerne udbrede kendskabet til, hvad Island har at byde på, og samtidig give en forsmag på vores storslåede natur”, siger Skuli Mogensen, stifter og direktør i WOW air, der står bag initiativet.

”Dronen reagerer på kommentarer, så hvis brugerne finder noget på dronens vej specielt interessant, stiller den skarpt på netop dét. Dermed kan alle komme med på rejsen”, siger Skuli Mogensen.

For at følge med skal man klikke sig ind på facebook.com/wowiceland. Live streamingen annonceres 90 minutter før, den begynder. På de dage, hvor dronen flyver, annonceres det på flyselskabets Facebook samme morgen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.