Paneldebat om USA som rejseland

??????????????????????????????????????????????????

TURISME: Sidste år var der igen rekord i antal danske ankomster til USA. Hvorfor den store interesse og hvad gør amerikanerne for at gøre deres rejseland endnu bedre? Det er der paneldebat om i København 24. november.

Interessen for at rejse til USA har aldrig været større i Danmark – sidste år var der over 330.000 danske ankomster til USA, det største oversøiske rejsemål for danskerne.

Efterspørgslen har fået SAS og Norwegian til at åbne nye ruter fra Københavns Lufthavn til USA. Og ved Stand Bys årlige Danish Travel Award i Cirkusbygningen i København sidste måned, blev USA for sjette gang stemt ind som bedste oversøiske rejseland.

Nu sætter foreningen Danske Rejsejournalister fokus på rejser til USA. Det sker ved paneldebat 20. november i TUI (Star Tour) -huset i Valby.

Panelet udgøres af adm. direktør Annelise Dam Larsen, Risskov Travel Partner, brandmajor Dorte Kuula fra My Planet, direktør for den danske Discover America-komite, Karin Gert Nielsen, og produktdirektør Jesper Ewald fra FDM travel, største danske rejsebureau når det gælder rejser til USA.

Men hvad er hemmeligheden ved, at danskerne er vilde med USA som rejseland? Kan det gøres bedre, og betyder den ofte lange ventetid i nogle lufthavne noget for danskernes lyst til at tage til USA? Hvad gør USA for at forkorte ventetiden i paskontrollen, hvordan ventes turismen til USA at udvikle sig og er der tendenser til nye produkter, som gæsterne kan glæde sig til?

Sådan lyder nogle af spørgsmålene, der kan blive rejst på debatmødet. Se flere informationer på Danske Rejsejournalisters hjemmeside.