Pas-kaos i Oslo Lufthavn

1

oslo lufthavn fly passagererLUFTFART: Paskontrollen i Norges hovedlufthavn havde fredag og lørdag op til tre timers ventetid.

Det bliver ikke bedre med ventetiderne ved paskontrollen uden flere politifolk til lufthavnen, siger de norske politifolks fagforening til NRK.no

Manglen på politifolk betød i weekenden, at selve politikontoret i lufthavnen var ubemandet; dermed kunne der ikke udstedes nødpas til norske statsborgere.

Den norske justitsminister siger, at han tidligere har drøftet sagen med ledelsen af norske politi. ”Dette er en uholdbar situation,” medgiver han.

Og chefen for politiet på Gardermoen, Paal Sørhagen, siger til det norske telegrambureau, NTB: ”Vi kan ikke få ressourcerne til at række og er meget sårbare ved sygemeldinger. Og det bliver bare værre og værre, fordi flytrafikken og dermed passagertallet fortsætter med at stige.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Pas-kaos i Oslo Lufthavn"

Notify of
avatar
Fjæsingen
Fjæsingen

Utroligt at også Norge lider med sådanne forhold, med alle de penge i oliefonden, som lille Lars ikke har. Og mere end en time til at gøre Brevik passiv.

wpDiscuz