Passagerrekord i London Heathrow

En stigning i passagertallet i december på 4,4% sikrede Europas største lufthavn en ny rekord for hele 2016 med 76 millioner passagerer.

Londons hovedlufthavn havde 6,1 millioner rejsende i den sidste måned i 2016, hvor nye markeder i Mellemøsten og Asien stod for de største vækstrater.

Det amlede årlige passagertal i Heathrow steg med 1% i forhold til 2015, mens antallet af starter og landinger steg med 0,2% til 473.231.

Imidlertid faldt antallet af indenrigspassagerer med 9,6% til 4,6 millioner, mens hovedruter til Nordamerika havde en nedgang på 0,5% til 17,1 millioner og passagertallet på Afrika-ruterne faldt med 4,1% til 3,1 millioner.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.