Per G. Braathen, ny formand for Scandic Hotels. Arkivfoto.

Per G. Braathen ny formand for Scandic Hotels

Scandic ledelsens valgudvalg foreslår ny bestyrelsesformand og præsenterer sit forslag på generalforsamlingen.

Valgudvalget for Scandic Hotels Group AB har meddelt, at man foreslår at Per G. Braathen vælges til ny bestyrelsesformand og Frank Fiskers til nyt bestyrelsesmedlem ved generalforsamlingen den 26. april 2018.

Udvalget har ønsket at publicere forslaget om en ny bestyrelsesformand og nyt medlem af bestyrelsen for Scandic, da man allerede har truffet beslutning i disse spørgsmål.

Vagn Sørensen går af
Den 20. februar blev det meddelt, at Scandics nuværende bestyrelsesformand Vagn Sørensen, har orienteret om, at han ikke længere står til rådighed til formandsposten eller som bestyrelsesmedlem fra og med generalforsamlingen 2018. Årsagen er mangel på tid på grund af flere internationale opgaver.

”Per G. Braathen, der er født i 1960, valgtes ind i Scandics bestyrelse i 2007 og er i dag næstformand for bestyrelsen og medlem af bestyrelsens kompensationsudvalg. Han har indgående kendskab til Scandic og har haft stor betydning for Scandics udvikling i sin tid i bestyrelsen. Dette sammen med hans store erfaring fra rejsebranchen, blandt andet som bestyrelsesformand i Braganza AB og flyselskabet BRA (Braathens Regional Airlines) gør, at han er velegnet som ny bestyrelsesformand for Scandic”, siger Joel Lindeman, formand for valgudvalget.

”Frank Fiskers, der er født i 1961, var administrerende direktør og koncernchef for Scandic fra 2007 til 2010 og fra 2013 til juli 2017, samt bestyrelsesmedlem 2010 – 2012. Desuden har han solid erfaring om hotelbranchen fra sine tidligere ledende poster i blandt andet Hilton Hotels, Rezidor og First Hotels. Hans mangeårige erfaring og store viden om Scandic og hotelbranchen vil være værdifuldt i bestyrelsesarbejdet. Vi er vældigt glade for, at Frank igen vil være en del af Scandic”, slutter Joel Lindeman.

Relaterede artikler:

Norsk rigmand har købt fem procent af Scandic

Dansker stopper som bestyrelsesformand i Scandic

Scandic overtager Restels hotelportefølje