Piloter uenige før flystyrt

3

flydubai Flight 981 havari Rostov-on-Don lufthavnLUFTFART: Den 19. marts havarerede en Boeing B737 fra FlyDubai i det sydlige Rusland – alle 62 ombord omkom. Styrtet kan have været en følge af pilotfejl.

Flyet styrtede ved Rostov-on-Don lufthavnen i det sydlige Rusland ved andet landingsforsøg. Forinden havde flyet cirklet i timevis omkring lufthavnen i ekstremt dårligt vejr.

I en udtalelse fredag, oplyste Ruslands havarikommission, at flyets piloter havde brugt megen tid på at gøre klar til landingen, men havarikommissionen vil endnu ikke pålægge piloterne skylden for havariet.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters var flyets piloter indbyrdes uenige om, hvordan de skulle lande flyet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Piloter uenige før flystyrt"

Notify of
avatar
Ole Hansen
Ole Hansen

Lyder som fatigue/ udmattede piloter. Desvære et stigende problem, som medierne ignorerer i facination af discountpriser på flybilletter.
Trist at et branchemedie som standby også ignorerer problemet.

peter g
peter g

for mig er det uforstaaeligt at de tilsyneladende har cirklet rundt i flere timer inden landing.
Der er da andre lufthavne som kunne vaere naaet paa max. et par timer.
Pilotfejl, spareproblem….???

Søren
Søren

Et større og større pres på piloterne om at lande i den planlagte lufthavn, kombineret med unge og uerfarne piloter der arbejder alt for mange timer og som bliver personligt straffet ved kritiske rapporter…
Fremtiden for flyindustrien i jagten på billige billetter…
Vil man have billige billetter med en hvis risiko eller høj flysikkerhed og en anelse dyrere billetter??? Det er spørgsmålet for fremtidens fly…

wpDiscuz