Portugal i prisregn

The Presidential Train.

TURISME: Over 2.300 priser er det blevet til for Portugal i 2017. Senest for verdens bedste offentlige event og som bedste golfdestination. De fik også prisen for bedste rejseland ved Danish Travel Awards.

Der er trængsel på trofæhylden når Portugal ser tilbage på 2017. Over 2.300 priser og udmærkelser er det blevet til på verdensplan. Senest er det prisen for verdens bedste offentlige event, der uddeles ved verdens største eventfestival, BEA Awards.

Her gik prisen til The Presidential Train, der vandt over 300 andre deltagere fra 27 lande. Toget kører i Douro dalen, hvor man undervejs får serveret mad lavet af nogle af landets bedste kokke og overnatter på luksushoteller.

Toget, der ellers har stået stille siden 1970, blev i 2010 gennemrenoveret og udstillet på National Railway Museum i Lissabon. Det blev bygget i 1800-årene og har transporteret blandt andre Dronning Elisabeth II og pave Paul VI.

I 2016 kom der atter gang i hjulene, da toget blev sat på skinnerne igen som ‘gastronomi-tog’ og har siden været på 34 ture. Der er også planlagt 10 ture i henholdsvis foråret og efteråret, hvor besøg på vingård eller en bådtur er inkluderet.

Bedste golfdestination
Ikke helt så overraskende blev Portugal også i november kåret til verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards, der blev holdt for fjerde gang. Det var også fjerde gang, Portugal vandt prisen over blandt andet Argentina, Australien og Den Dominikanske Republik.

Også ved World Travel Awards stod priserne i kø. 37 blev det til. Blandt andet prisen som Europas førende rejsemål, Europas førende stranddestination (Algarve), Europas førende ø-destination (Madeira) og Europas førende cruisehavn (Lissabon).

Relaterede artikler:

Tyskland overhaler Italien som danskernes feriefavorit

Ny analyse studerer danskernes rejsevaner

Danskere strømmer til Portugal

x

Læs Også

Rabat for ikke at bruge telefonen på ferien

Hotelkæde vil som forsøg i en prøveperiode give fem procent rabat, hvis forældrene undlader at bruge mobilen mens de holder ferie med deres børn.

Albatros-ejer udgiver sin fjerde bog

Søren Rasmussen, der er grundlægger og ejer af Albatros Travel, har netop udgivet sin fjerde bog, der har fået titlen 'Østen for Solen – Rejser i tiden'.

Familie boede tre måneder i Bangkoks lufthavn

En familie på to voksne og fire små børn måtte tilbringe tre måneder i en lufthavn i Bangkok på grund af bureaukrati og fordi de ikke turde rejse hjem til Zimbabwe.

Rejsebrancheklub vil øge synlighed

IATA Comet, en netværksklub i den danske rejsebranche, vil gerne tiltrække flere medlemmer. Kommende medlemsmøde stiller fokus på: hvordan tiltrækker Københavns Lufthavn nye flyruter?

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

Fra den 23. til den 25. februar fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med ferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.