PR- og repræsentationsbureauet Related har sat Natalie Stavrakos i spidsen for sit nye koncept, Nordic Travel Rep. Foto: Related.

PR-bureau åbner niche med fokus på salg

Det nordiske PR- og repræsentationsfirma Related udvider butikken med et GSA-bureau, der skal tilbyde kunderne i rejsebranchen salg på det nordiske marked. Den første kunde er i hus.

Mens Related, der har hovedkontor i Stockholm, siden sin start i 2003 primært kun har solgt PR- og repræsentationsydelser for udenlandske aktører i turismebranchen, udvides porteføljen nu.

Det sker med lanceringen af Relateds nye firma, Nordic Travel Rep., der udover repræsentation også vil tilbyde sine kunder egentligt salg på det nordiske marked. Related håndterer i dag primært destinationer og luksushotel-brands, men bliver nu med sit nye firma en såkaldt GSA (General Sales Agent)

”Grundet stigende efterspørgsel på rene salgskompetencer har Related nu lanceret Nordic Travel Rep. med netop hovedfokus på salg,” lyder det fra Related, der for nylig mistede en af sine største kunder, Dubai, til det danske GSA-bureau Atlantic Link.

“Størstedelen af vores kunder har en meget strategisk og langsigtet markedstilgang med fokus på at styrke deres brand og image – og på den måde at tiltrække besøgende. Relateds kunder ønsker selvfølgelig også konkrete resultater, men vi har længe haft et ønske om at kunne tilbyde et skarpere salgsprodukt til de mange kunder – særligt hoteller og DMC’er – som gennem årene har henvendt sig med et ønske om resultater på en kortere bane. De har efterspurgt en nordisk repræsentant med fokus på salg og bookinger,” siger Henrik Koch, direktør og partner i Related og nu også Nordic Travel Rep.

Salg, trade og MICE
Related vil som hidtil tilbyde salg, trade og MICE som en del af hovedydelsen: nordisk repræsentation. På samme måde vil Nordic Travel Rep. også tilbyde PR og marketing, men som et supplement.

Nogle af Relateds eksisterende hotel- og DMC-kunder rykker over i den nye virksomhed, Nordic Travel Rep., men de første nye kunder er på plads. Heriblandt er Orient Tours, der som DMC i De Forenede Arabiske Emirater ønsker at komme i kontakt med den nordiske rejsebranche.

Til at drive Nordic Travel Rep. har Related fra egne rækker taget Natalie Stavrakos, der har været ansat siden 2016 og primært har siddet med salg, trade og MICE. Hendes primære fokus bliver nu at drive Nordic Travel Rep., servicere virksomhedens kunder og tage dialogen med nye.

Relaterede artikler:

USA-delstater vil vise flaget i Norden

Las Vegas får skandinavisk PR-bureau

Dubai skal gøres mere synlig i Norden