Mount Rushmore med de fire præsidentansigter i Badlands-området udenfor Rapid City i South Dakota er blandt de største turistattraktioner i The Great American West. Pressefoto.

USA-delstater vil vise flaget i Norden

Samarbejdet The Great American West med delstaterne Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota og Wyoming får nordisk PR- og repræsentationsbureau.

Turistrådene for delstaterne Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota og Wyoming – sammenfattet i regionen The Great American West – har netop valgt Related som nordisk PR- og repræsentationsbureau.

”Vi er stolte af at tilføje Great American West til vores kundeliste og glæder os til at styrke destinationens position i rejsebranchen og blandt medierne i Norden – og på den måde øge kendskabet til destinationen blandt nordiske rejsende,” siger Henrik Koch, direktør og partner i Related og tilføjer:

”Vi stort potentiale for at øge andelen af nordiske besøgende til de fem stater.”

Related vil arbejde med de fem stater om aktiviteter som samarbejde om og træning af nordiske rejsearrangører, workshops og rejsemesser for at øge opmærksomheden fra aktører i rejsebranchen samt forbrugere.

North Dakota, der grænser op til Canada, er del af samarbejdet The Great American West; her en rytter i Little Missouri State Park; foto: Jason Lindsey for North Dakota Tourism.

Great America West har store turistattraktioner som monumentet Mount Rusmore i South Dakota med de fire præsidenter, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Teddy Roosevelt og George Washington samt en af USA’s mest berømte nationalparker, Yellowstone.

Herudover byder den naturrige og enorme region på aktiviteter som white water rafting, mountain biking, ranch-besøg, ridning, golf og meget mere.

Great American West er et samlet varemærke for Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota og Wyomings internationale markedsføringsaktiviteter. Great American West samarbejder med Rocky Mountain International, der koordinerer den samlede turisme-indsats på foreløbig syv markeder: Storbritannien, Tyskland, Australien, Frankrig, Italien, Benelux-landene og nu Norden.

”Vi er glade for at byde Related velkommen som markedsrepræsentant. Norden med over 1,3 millioner besøgende i USA hvert år er et vigtigt marked for Great American West. Samtidig har de nordiske turister et af de højeste gennemsnitlige “forbrug per besøgende” på tværs af Europa. Relateds markedsekspertise vil hjælpe os med at bygge stærke relationer i markedet og øge antallet af besøgende til regionen,” siger Mathias Jung, ejer og direktør hos Rocky Mountain International.

Læs mere om The Great American West på: GreatAmericanWest.com

Mange USA-kunder
Related, der har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland, har allerede USA-kunder som Las Vegas Convention and Visitors Authority, Greater Miami Convention and Visitors Bureau og Beaches of Fort Myers and Sanibel i Florida.

Go West Summit for rejsebranchen
Rejsebureauer med interesse for denne vestlige del af USA kan kigge nærmere på mulig deltagelse i fagmessen 2019 Go West Summit, der afvikles i Boise, hovedstad i Idaho, mellem 25-28. februar næste år.

Go West Summit er en årlig fagmesse for den internationale rejsebranchen, der her mødes med turisme-leverandører fra American West. I alt har fagmessen næste år deltagelse af 16 af USA’s 50 delstater: Alaska, Arizona, Californien, Colorado, Hawaii, Idaho, Montana, Nevada, New Mexico, North Dakota, Oregon, South Dakota, Texas, Utah, Washington og Wyoming.

Der er flere informationer om Go West-fagmessen på hjemmesiden: gowestsummit.com

Relaterede artikler:

Dyrere at være turist i USA’s nationalparker

En million amerikanske passagerer i Københavns Lufthavn

Malta skal have vist flaget i Norden