Pret a Manger åbner to caféer i Københavns Lufthavn. Foto: Pret a Manger.

Pret A Manger i Københavns Lufthavn

Den britiske café- og takeaway-kæde, Pret A Manger, åbner i en stor udgave i forbindelse med Københavns Lufthavns udvidelse i Terminal 2 og en mindre version ved Metroen i Terminal 3.

Onsdag den 7. februar åbner Pret A Manger for første gang i Skandinavien med to caféer i Københavns Lufthavn. Den britiske kæde er kendt for frisklavet mad og økologisk kaffe og har længe været på ønskelisten hos rejsende i Københavns Lufthavn. Tre ud af fem rejsende shopper og spiser på rejsen, og blandt dem er der efterspørgsel på sunde og budgetvenlige måltider.

“Vi gennemfører hvert år passagerinterviews, og det har været et stort ønske at få flere sunde, nemme og prisvenlige alternativer. Pret A Manger er netop kendt for sunde og varierede udvalg af to-go-mad og drikke, og imødekommer mange af de ønsker, de rejsende har”, siger Lise Ryevad, Director for Airport Sales i Københavns Lufthavn.

Plads til 160 gæster
Den største af de to caféer åbner 7. februar i Terminal 2 før sikkerhedskontrollen. Der er plads til 160 gæster. Dagen efter åbner den mindre café i Terminal 3, hvor man kan få en hurtig bid mad med på farten. Begge enheder vil servere Pret A Mangers populære sandwiches, salater, wraps, bagværk, yoghurt, frisk frugt og snacks samt juices, smoothies og økologiske kaffe.

Pret A Manger åbnede i London i 1986 og har siden arbejdet for at forbedre forholdene for hjemløse ved at donere overskydende mad fra butikkerne. Som led i denne indsats vil de to nye enheder i Københavns Lufthavn samarbejde med organisationen, Morgencafé for hjemløse, som hver dag henter den overskydende mad hos Pret A Manger. Morgencafé for hjemløse arbejder på at nedsætte antallet af hjemløse og forbedre forhold for socialt udsatte.

Relaterede artikler:

Flere restauranter til lufthavnen

Hotel hjælper hjemløse

Rawfood og Riccos i Københavns Lufthavn