Der er stadig billige afbudsrejser fra Danmark de kommende uger til sydens sol. Arkivfoto.

Pristjek viser billige afbudsrejser de kommende uger

Rejserne fra Danmark og sydpå er i de kommende uger de billigste nogensinde, viser pristjek fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk

Prissammenligningssiden har kigget på de billigste rejser med afgang fra Danmark i næste uge, uge 26, og i den absolutte højsæson, som starter med uge 27. Priserne er fundet på travelmarket.dk den 20. juni og inkluderer fly og hotel i otte dage.

I pristjekket har Travelmarket undersøgt priserne på afbudsrejser fra Danmark til nogle af de populære rejsemål de kommende to uger. Og der er mange muligheder for at rejse billigt, lyder konklusionen. Afbudsrejser i uge 26 fås fra 996 kroner og afbudsrejser i uge 27 kan købes fra 1.498 kroner.

“Det er helt vildt, at man kan rejse sydpå i otte dage med fly og hotel i højsæsonen for 1.498 kroner. De lave priser kan skyldes, at mange danskere har fået masser af sol og varme i maj og juni, og efterspørgslen derfor ikke er så stor som forventet. Det betyder, at nogle charterselskaber har en del ledige pladser, som lige nu sælges til udsalgspriser,” siger direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk

Travelmarket.dk har tjekket priserne på afbudsrejser i sommerperioden siden 2012, og priserne på afbudsrejser har aldrig været billigere.

Gennemsnitspriserne i Uge 26 i år for de billigste charterrejser til Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Egypten, Bulgarien, og Cypern var ifølge Travelmarket 1.131 kroner, mens det i Uge 27 er 2.152 kroner. Til sammenligning var gennemsnitspriserne ved prissammenligningen hos Travelmarket.dk sidste år i de samme uger henholdsvis 2.106 kroner og 2.465 kroner.
Tilbage i 2012, hvor Travelmarket begyndte sine prissammenligninger, var de samme priser for de to nævnte uger henholdsvis: 3.098 kroner og 3.940 kroner.

Meget at vælge imellem
Blandt de billige afbudsrejser i Uge 26 og Uge 27 i år er ifølge Travelmarket:

Fredag den 22. juni – 8 dage på Kreta i Grækenland på 2-stjernet hotel – kr. 996.
Lørdag den 23. juni – 8 dage i Side i Tyrkiet på 3-stjernet hotel – kr. 998.
Fredag den 22. juni – 8 dage i Burgas i Bulgarien på 2-stjernet hotel – 1.198 kr.

Fredag den 29. juni – 8 dage på Kreta i Grækenland på 3-stjernet hotel – kr. 1.498.
Fredag den 29. juni – 8 dage i Sunny Beach i Bulgarien på 3-stjernet hotel – 1.599 kr.
Fredag den 29. juni – 8 dage i Nordcypern på 3-stjernet hotel – kr. 1.995.

Relaterede artikler:

Spies siger velbekomme til All Inclusive

Nyt solidt overskud i jysk charterkoncern

Mest for pengene i Grækenland

x

Læs Også

Nu skal turisterne hjælpe Caribien

Orkanen Irma med efterfølgende storme i september sidste år var hård ved de caribiske øer. Nu stiger både moms og turistafgifter. I første omgang på Bahamas og Barbados. Snart begynder årets orkansæson.

Ny tyrkisk turistminister ejer flyselskab og hoteller

Tyrkiet har fået ny regering – den nye turistminister er blandt andet medejer af flyselskabet Atlas Global ligesom han har interesser i hoteller og rejsebureauer.

Store bøder til topløse i Palma de Mallorca

”Det lyder som ren lokalpolitik, jeg har aldrig hørt klager om dette,” siger dansk rejsebureaudirektør efter Palma de Mallorca, hovedbyen på den spanske ferieø, er på vej med forbud mod topløse turister udenfor strandene.

Israel mangler flere hoteller

Turistboom til Israel siden 2015 har skabt hotelmangel, alene i Tel Aviv er der brug for 5.000 flere værelser, foreløbig hjælper Airbnb til. – Norwegian lavpristilbud fra København i august.

Store forskelle i europæisk turistvækst

Danmark er nummer 5 fra bunden blandt de 33 europæiske lande, der har rapporteret foreløbige tal for turismevækst i op til årets fem første måneder. Listen fra European Travel Commission toppes af Tyrkiet.

Stor forskel på færdselsbøder i Europa

Det kan koste bilister over 21.000 kroner at køre mere end 50 kilometer for hurtigt i Storbritannien, viser FDM-oversigt over bødetakster i 21 europæiske lande.