Grækenland - herunder destinationen Loutraki - er populært blandt danskerne. Foto: Bravo Tours

Mest for pengene i Grækenland

På en ferie i Grækenland får man den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris, lyder det fra danskerne i en ny undersøgelse.

I Grækenland får man mest ferie for pengene.

Sådan lyder det fra danskerne i en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for Bravo Tours.

Danskerne er blevet spurgt, hvor de helst vil holde ferie for at få mest muligt ud af pengene. 19 procent ud af over 1.000 respondenter har svaret, at Grækenland er at foretrække, når man vil have den bedst mulige kvalitet for den bedst mulige pris. Spanien og Italien følger på pladserne herefter.

”Det giver rigtig god mening. Danskerne får generelt rigtig meget kvalitet og ferie for pengene i Grækenland. Det gælder både på øerne og på fastlandet,” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i rejsebureauet Bravo Tours.

Prisstigninger i Spanien
Grækenland har i mange år fastholdt et fornuftigt prisleje, mens priserne er steget i mange andre lande i Sydeuropa.

”Mange andre lande har følt sig fristet af den høje efterspørgsel. Det gælder blandt andet Spanien, der ikke har været for fine til at lade priserne stige. Det rammer dem så nu, hvor både Tyrkiet og Tunesien er tilbage som populære rejsemål,” siger Peder Hornshøj.

Stig Elling, rejseekspert hos Bravo Tours, har mange års erfaring fra rejsebranchen og har selv holdt ferie i Grækenland flere gange. Han forstår godt, at danskerne ofte kigger mod de græske destinationer, når feriepengene skal investeres.

”Grækenland er også klart blandt mine feriefavoritter. Her finder man hyggelige feriebyer, dejlige strande og masser af oplevelser – ovenikøbet til rigtig gode priser. Det gælder både på øerne, men i særdeleshed også på fastlandet omkring Athen, hvor rejsemål som Tolo og Loutraki byder på alt, hvad man drømmer om – endda også til drømmepriser,” siger han.

 

Relaterede artikler:

Undgå overbehandling på populære rejsemål

Grækenland venter turistrekord

Masser af tal om danskernes ferierejser

Grækenland holdt skansen hos danske charterbureauer