På Spies’ egne Sunwing Family Resorts spiser børn mellem 0-11 år gratis, når også de voksne spiser på de disse familieresorts. Foto: Spies.

Spies siger velbekomme til All Inclusive

Hver tredje af Spies’ gæster bor på hoteller med all inclusive – gode drikkepenge fremmer ”ekspeditionen,” lyder det fra charterbureauet, der også anbefaler at spise på lokale restauranter udenfor feriehotellet.

For lidt over ti år siden blev cirka fem procent af alle charterrejser solgt med mad og drikke. Hos Spies, Danmarks største charterrejsebureau, er tallet denne sommer cirka 35 procent – en lille nedgang i forhold til sidste sommer.

Inden charterferien går sydpå til for eksempel et hotel med all inclusive, er Spies klar med fem tips til ophold på feriehoteller, hvor mad og drikke på hoteller er med i prisen:

Vær rundhåndet med drikkepenge – det fremmer ”ekspeditionen;” betal lidt ekstra og opgradér til et hotel med fire eller fem stjerner – kvaliteten på mad og drikke følger hotelstandarden; der er et liv uden for All Inclusive-hotellerne – und dig selv at spise ”uden for” hotellet og vær med til at bevare det lokale miljø som er en væsentlig del af rejseoplevelsen; bestil bord på al a carte-restauranterne allerede ved ankomsten – der er ofte rift om pladserne – og husk at drikke masser af vand sammen med alle de andre fristende drikkevarer.

5 lander topper med All Inclusive
Fra Spies siger kommunikationschef Torben Andersen: ”Der er to lande uden for EU, der har været bedst til at omstille sig til det nye rejsemønster med all inclusive. Ud over at bygge nye hoteller af høj kvalitet, der er indrettet til det pladskrævende All Inclusive-koncept, har hotelejerne forstået at imødekomme specielt børnefamiliernes ønske om en ferie, hvor man har 100 procent styr på ”feriepengene.”

Spies’ ”Top 5” liste over lande med størst andel af All Inclusive-rejser denne sommer er: Egypten, Tyrkiet, Bulgarien, Spanien og Cypern.

I alt kommer Spies i år til at udbyde omkring 300.000 rejser fra Danmark – heraf forventes de 40-50.000 at blive med rutefly. Spies i Danmark havde i sidste regnskabsår en omsætning på 1,6 milliarder kroner og fik et overskud på 100 millioner kroner.

Relaterede artikler:

Mest for pengene i Grækenland

Spies ser stor vækst med rutefly

Spies klar med nyt hotelkoncept