På Spies’ egne Sunwing Family Resorts spiser børn mellem 0-11 år gratis, når også de voksne spiser på de disse familieresorts. Foto: Spies.

Spies siger velbekomme til All Inclusive

Hver tredje af Spies’ gæster bor på hoteller med all inclusive – gode drikkepenge fremmer ”ekspeditionen,” lyder det fra charterbureauet, der også anbefaler at spise på lokale restauranter udenfor feriehotellet.

For lidt over ti år siden blev cirka fem procent af alle charterrejser solgt med mad og drikke. Hos Spies, Danmarks største charterrejsebureau, er tallet denne sommer cirka 35 procent – en lille nedgang i forhold til sidste sommer.

Inden charterferien går sydpå til for eksempel et hotel med all inclusive, er Spies klar med fem tips til ophold på feriehoteller, hvor mad og drikke på hoteller er med i prisen:

Vær rundhåndet med drikkepenge – det fremmer ”ekspeditionen;” betal lidt ekstra og opgradér til et hotel med fire eller fem stjerner – kvaliteten på mad og drikke følger hotelstandarden; der er et liv uden for All Inclusive-hotellerne – und dig selv at spise ”uden for” hotellet og vær med til at bevare det lokale miljø som er en væsentlig del af rejseoplevelsen; bestil bord på al a carte-restauranterne allerede ved ankomsten – der er ofte rift om pladserne – og husk at drikke masser af vand sammen med alle de andre fristende drikkevarer.

5 lander topper med All Inclusive
Fra Spies siger kommunikationschef Torben Andersen: ”Der er to lande uden for EU, der har været bedst til at omstille sig til det nye rejsemønster med all inclusive. Ud over at bygge nye hoteller af høj kvalitet, der er indrettet til det pladskrævende All Inclusive-koncept, har hotelejerne forstået at imødekomme specielt børnefamiliernes ønske om en ferie, hvor man har 100 procent styr på ”feriepengene.”

Spies’ ”Top 5” liste over lande med størst andel af All Inclusive-rejser denne sommer er: Egypten, Tyrkiet, Bulgarien, Spanien og Cypern.

I alt kommer Spies i år til at udbyde omkring 300.000 rejser fra Danmark – heraf forventes de 40-50.000 at blive med rutefly. Spies i Danmark havde i sidste regnskabsår en omsætning på 1,6 milliarder kroner og fik et overskud på 100 millioner kroner.

Relaterede artikler:

Mest for pengene i Grækenland

Spies ser stor vækst med rutefly

Spies klar med nyt hotelkoncept

x

Læs Også

Aalborg får ny charterrute til Madeira

Fra februar til maj næste år er Bravo Tours klar med sæsonrute med i alt 12 flyvninger fra Aalborg Lufthavn til Cristiano Ronaldos fødeø.

Eiffel Tårnet skal terrorsikres

Til en pris af 140 millioner kroner er Paris i gang med at opføre kraftige barrierer og skudsikkert glas ved det berømte tårn – ændringerne er klar næste måned.

Ny turistskat vil koste arbejdspladser

Det vil koste New Zealand cirka 450 millioner kroner i tabte årlige turistindtægter, hvis landet indfører en turistskat, advarer IATA. Skatten skal dog ikke gælde alle udenlandske turister.

Emirat fastholder fokus på turistvækst

Emiratet Ras Al Khaimah tæt på Dubai har øget sin opmærksomhed mod turister fra Europa – det har fået antallet af europæiske ankomster i år til at stige 28 procent i forhold til sidste år.

Mauritius forventer stor skandinavisk vækst

Mens der i disse år er cirka 30.000 nordiske ankomster til Mauritius, håber østaten i Det indiske Ocean på en markant stigning.

Nu kokser det helt i Venedig

”Fritag Venedig og forsvar os fra daglig voldtægt af krydstogtskibe og turister;” lød det fra 4.000 demonstranter, som i weekenden gik protestmarch i kanalbyen.