Stena Line understreger vigtigheden af at være bredt repræsenteret i LGBTQ+ bevægelsen. PR-foto.

Rederi med i Pride-bevægelse

Det svenske Stena Line-rederi flager i denne tid med regnbueflaget på sine 37 færger ud over Europa. Stena er næste måned for første gang med i den store London Pride Parade.

Stena Line, der blandt andet har to færgeruter fra Sverige til Danmark – Gøteborg-Frederikshavn og Halmstad-Grenaa – gør meget ud af at vise sin deltagelse i mangfoldigheden.

Det er i år tredje gang i træk, at Stena Line markerer sin deltagelse i Pride-bevægelsen i Europa. Det sker blandt andet ved at vise regnbueflaget på rederiers 37 færge på dets 18 nordeuropæiske færgeruter samt terminaler. Det sker under sloganet ”All Aboard,” der skal vise rederiets dedikation til LGBTQ+ bevægelsen.

At være omsorgsfuld og inkluderende er en del af Stena Line’s DNA, skriver rederiet i en pressemeddelelse. Det gælder om at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor ingen chikaneres og med lige muligheder for alle. Dette er samtidig med til at give en bedre kundeoplevelse, oplyses det.

Stena Line vil med sit All Aboard-budskab vise, at man byder alle velkomne, lige meget hvem de, hvor de kommer fra eller hvordan, de lever deres liv, oplyser rederiet.

Regnbueflaget er overalt
I pressemeddelelsen fra Stena Line siger rederiets personale- og kommunikationschef Margareta Jensen Dickson:

”Selv om den maritime branche er international, er der et snævert syn på, hvordan en sømand skal se ud. Det kan forhindre, at andre mennesker, der ikke passer ind i den opfattelse, kan få det svært ved at avancere i branchen. Derfor er Pride-måneden en pragtfuld mulighed for at vise, at det ikke nødvendigvis forholder sig sådan. Skal der skabes store bølger, skal alle være med ombord.”

For første gang deltager Stena Line i år i Pride In London Parade, der afvikles den 2. juli. Her er 70 Stena-medarbejdere fra rederiets ruter mellem England og Irland samt på Nordsøen med.

Stena Line, der har hovedkvarter i Gøteborg, er privatejet og har eksisteret siden 1962. Stena Line er en del af Stena AB Group med over 15.700 medarbejdere og en årlig omsætning i normale år på cirka 37 milliarder svenske kroner.

Relaterede artikler:

Rederi udnævner første kvinde som kaptajn

Gratis fotos skal øge mangfoldighed i rejsereklamer

Færøsk kvinde kaptajn på ny krydstogt-dronning

Krydstogtrederi fejrer øget antal kvindelige officerer

”Vi har ramt noget rigtigt med rejser kun for kvinder”