Lisbeth Johansen med nogle af børnene fra pigehjemmet i Indien. (Foto: Little Big Help)

Rejsebranchen hjælper igen gadebørn i Indien

Hotel Crowne Plaza er lørdag ramme om LittleBigHelp’s årlige galla for børn og kvinder på bunden af det indiske samfund. Mange fra den danske rejsebranche giver flotte donationer til auktionen.

Det er på lørdag, den 2. november, 10. gang at LittleBigHelp afvikler sin årlige velgørenhedsgalla. Målet i år er at indsamle 2,5 millioner kroner fra de 400 deltagere i det udsolgte ballroom på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Teamet bag LittleBigHelp udgøres navnlig af initiativtageren Lisbeth Johansen, tidligere salgschef for blandt andet Hilton Copenhagen Airport og Radisson-hoteller i London.

De indsamlede penge fra gallaen går ubeskåret til LittleBigHelp’s projekter i den indiske millionby Kolkata. Her hjælper LittleBigHelp hver eneste dag via 22 projekter over 900 udsatte børn og voksne. Organisationen driver blandt andet børnehjem, kurser til skoleforberedelse for slumbørn og tilbud om elementær erhvervsuddannelse til voksne. LittleBigHelp arbejder i Kolkatas ekstreme slumområder, hvor udsatte familier lever med underernæring, vold, misbrug, frygt og uden offentlige ydelser eller beskyttelse.

Alle medvirker gratis
Sidste år, da gallaen blev holdt på Copenhagen Marriott, kom der 2,2 millioner kroner ind fra de 315 gallagæster.

Gæsterne har i år købt de 400 billetter til priser fra mellem 1.500 og 3.350 kroner. For de mange penge får de storslået aften med masser af topunderholdning og god mad og drikke. Alle medvirkende ved gallaen – blandt andet kunstnerne, der de seneste år har talt for eksempel Nik og Jay, Hej Matematik og Rune Klan, samt konferencier gennem årene, Jes Dorph-Petersen – optræder gratis. Ligeledes er al mad og drikke under den store galla doneret.

Det samme er de mange hundrede auktionsgenstande, hvor de mest værdifulde kommer under hammeren hos salgsdirektør Kasper Nielsen kendt fra TV-serien Auktionshuset, der følger auktionsfirmaet Bruun Rasmussen.

Mange auktionsbidrag fra rejsebranchen
Igen i år har aktører i den danske rejsebranche doneret flotte bidrag til auktionen hos LittleBigHelp.

Fra flyselskaberne er der to billetter til Bali med Turkish Airlines, flybilletter fra danske Sun-Air, Nordic Seaplanes på dets vandflyverrute mellem København og Aarhus. Ligeledes er der en pakke fra Alsie Express på dets rute mellem København og Sønderborg samt ophold på det nye firestjernede Alsik Steigenberger Hotel & Spa i Sønderborg.

En af gallaaftenens primære sponsorer, BC (Bella Center) Hospitality Group har flere donationer fra sine tre hoteller, Bella Sky, Crowne Plaza og Marriott.

Andre bidrag fra hotelbranchen omfatter ophold på Hotel Koldingfjord, Kurhotel Skodsborg, Scandic Hotels (blandt andet Scandic Falkoner, Kødbyen og Aarhus), Hotel Amerika i Hobro, Radisson Royal i København, Small Danish Hotels, Skovshoved Hotel, Hotel Kong Arthur, Guldsmeden Hotel Manon Les Suites og Zleep Hotels. Der er også et ophold på Blue Orchild Hotels London, et nyt luksushotel som åbner til januar ligesom der er bidrag fra Scandic-hoteller i Stockholm.

Andre donationer fra rejsebranchen til årets indsamling hos LittleBigHelp er et cruise med DFDS mellem København og Oslo, billetter til det nyeste partyshow hos Wallmans i Cirkusbygningen, årskort til Tivoli samt en båd til et firmaevent fra Stromma, der blandt andet har de sejlende Canal Tours i København.

Stor opbakning fra BCHG
Siden 2015 har BC Hospitality Group været hovedsponsor på LittleBigHelp-gallaen, der de seneste fire år har været holdt på Copenhagen Marriott Hotel, men som i år er rykket til det større Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Allan L. Agerholm, koncernchef for BC Hospitality Group (samt blandt andet bestyrelsesformand i VisitDenmark og næstformand i Horesta), siger om det fortsatte samarbejde med LittleBigHelp:

”De sidste fire år har LittleBigHelp haft vores fulde opbakning ved deres gallafester på koncernens Copenhagen Marriott Hotel. Vi er meget begejstret for at fortsætte samarbejdet i år, denne gang på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor hotellet for første gang skal være med til at skabe en helt særlig aften for de 400 gæster. Vi har stor respekt for LittleBigHelps arbejde i Indien blandt de mest udsatte, og vi ønsker at være med til at gøre en konkret forskel.”

 

Relaterede artikler:

Gadebørn fik atter hjælp fra rejsebranchen

”Alt for mange kører på frihjul”

Dansk hotel skaffede millionbeløb til Knæk Cancer